MENSUR AJDARPAŠIČ PRIKLJUČEN NA INFUZIJU! Hitne vesti iz doma bivšeg učesnika Elite, fanovi unezvereni! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula uznemirujuća fotografija Mensura Ajdarpašića.

MENSUR AJDARPAŠIČ PRIKLJUČEN NA INFUZIJU! Hitne vesti iz doma bivšeg učesnika Elite, fanovi unezvereni! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić

Rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić izazvao je veliku pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj prima infuziju. Ova neobična slika izazvala je brojne komentare i spekulacije među fanovima. Iako je na fotografiji nasmejan, pratioci su se zabrinuli za njegovo zdravstveno stanje, s obzirom da Ajdarpašić ne miruje, već je poprilično aktivan, što se da zaključiti na osnovu njegovih objava na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mensur Ajdarpašić

Podsetimo, Mensur Ajdarpašić nedavno je došao poslovno u Beograd, a tim povodom gostovao je u emisiji "Premijera", gde je progovorio o aktuelnoj, osmoj sezoni "Elite". Još nije ni mesec dana prošlo od početka, a mnoge afere su se desile, kao i ljubavni zapleti, te je Ajdarpašić oštar ja jeziku, izneo svoje mišljenje. 

Mensur se na početku razgovora dotakao o odnosu sa Anđelom Đuričić, budući da se dosta spekulisalo o njihovoj aferi pre ulaska u rijaliti. Mensur je istakao da se Anđela za sada dobro drži, ali da veruje da joj se neko od takmičara sviđa, samo što ne želi da otkriva ko je u pitanju, te da joj sigurno prija Gastozova pažnja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

 

 - Ona se ove sezone drži dobro, drži distancu, ne dozvoljava da joj iko priđe. Verujem da joj se neko sviđa, ali neće da otkrije, mada sigurno joj prija pažnja Gastoza - rekao je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading