SOFIJA JE HLADNA I NEZAINTERESOVANA ZA TERZU: Obezvredio trudnu Milicu zbog nove devojke, a već otkriveno koliko će im VEZA POTRAJATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimerka raskrinkala novopečeni par.

SOFIJA JE HLADNA I NEZAINTERESOVANA ZA TERZU: Obezvredio trudnu Milicu zbog nove devojke, a već otkriveno koliko će im VEZA POTRAJATI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija i Terza

Učesnica "Elite 8" Anđela Đuričić u razgovoru sa Drvetom mudrosti, pored komentarisanja svoje lične situacije sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, iznela je i mišljenje o aktuelnim temama iz Bele kuće, fokusirajući se na parove i njihove odnose.

Između ostalog, Anđela je oštro kritikovala odnos između Borislava Terzića Terzija i Sofije Janićijević. Istakla je da smatra tu situaciju odvratnom, posebno zbog načina na koji Terzi obezvređuje trudnu devojku zbog rijalitija.

Republika

Foto: Ata Images/Printskrin

Anđela Đuričić osudila Sofiju i Terzu, te stala na stranu trudne Milice

Što se tiče Sofije i Terze meni je ta situacija odvratna, ne mogu nikoga da osuđujem jer sam svesna svoje situacije iz prethodne sezone. On se jeste zaljubio u nju jer je atraktivna devojka, ali je on toliko obezvredio devojku koja je u drugom stanju zbog rijalitija - rekla je Anđela, pa naglasila da je razgovarala sa Sofijom koja je delovala hladno i nezainteresovano, te da ne očekuje da taj odnos dugo potraje:


- Ja sam sinoć pričala sa Sofijom i ona je u bila toliko hladna i u fazonu je da je ne zanima ništa tako da ja ne očekujem da će to toliko dugo potrajati. Ja sam dobra sa Terzom i ne želim mnogo da pričam, ali mi je ovo zaista jako grozno.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić komentarisala parove u Beloj kući

Kada je reč o drugim parovima u kući, Anđela je istakla da joj se dopadaju obe devojke koje su u relaciji sa Matejom.

Ena i Aneli su lepe devojke i zaista mu se sviđaju obe tako da ćemo videti u nastavku šta se dešava.

Anđela je najavila da će razgovarati sa Gastozom o zajedničkom zadatku kako bi osvojili rajsko ostrvo, kao i da bi on mogao da vidi svog psa koji mu nedostaje.

Hvala ti drvo na svemu i zaista ću pričati sa Gastozom o zadatku da bi dobili rajsko ostrvo i da on vidi svog psa koji mu najviše nedostaje - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading