OBJAVLJENE ŠOK VESTI O BIVŠEM MUŽU ANE RADULOVIĆ: Mirče u TEŠKOM STANJU nakon RAZVODA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirče Radulović ne može da dođe sebi!

OBJAVLJENE ŠOK VESTI O BIVŠEM MUŽU ANE RADULOVIĆ: Mirče u TEŠKOM STANJU nakon RAZVODA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti "Elita 8" je već na samom startu izazvao burne reakcije javnosti, ali ništa nije moglo da pripremi gledaoce na skandal koji je nedavno potresao javnost - razvod voditeljke Ane Radulović od njenog supruga Mirčeta Radulovića.

Ova vest je izazvala pravu buru na društvenim mrežama, gde su se javili brojni komentari podrške Ani, ali i osude navodne nevernice. Mnogi su izrazili žaljenje zbog kraha ovog braka, dok su se drugi zapitali o sudbini njihove dece i kako će ovo uticati na njih.

Za Republiku govori Ivka numerolog, koja nam je otkrila da Mirče Radulović i te kako pati za Anom, što i nije toliko čudno, budući da su nakon deceniju braka doživela krah. 

- Što se tiče pomirenja, nema, on jako pati za njom. To je revolt što je obrisao slike... Po njegovom numerološkom broju se vidi da njegova jedna 4 vlada u emotivnom smislu, baš pati. Ani treba sloboda, šta se dešavalo u četiri zida, to ne možemo da vidimo, ali njoj treba sloboda i bez da se uvredi, ali malo su je pojeli mediji, ona je samosvesna, ima jednu 1 i svesna je i zna da je to tako, ali je ona tako krenula i to je to - priča Ivka i nastavlja:

- Njoj stoji još uspeha i napraviće uspeh. Ona je prezgodnam, kao Barbi, lepa, zgodna, edukovana, dobra je riba. U principu, rekla sam, april ili maj sledeće godine ide iznad u poslu. Znam da i tebe zanima i sve, nove ljubavi i trudnoća. Vidi, njoj stoji jedno dete, nisam radila uporedno sa tadašnjim partnerom, u principu drugo dete joj stoji 2026. godine i definitivno stoji nova ljubav. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading