NE BIRA SREDSTVA DA SE DOKOPA SLAVE: Procurili stari snimci sa Pinka, Terzina ljubavnica Sofija se javno NUDILA poznatom pevaču! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna plavuša je učestvovala u emisiji "Izvedi me"!

NE BIRA SREDSTVA DA SE DOKOPA SLAVE: Procurili stari snimci sa Pinka, Terzina ljubavnica Sofija se javno NUDILA poznatom pevaču! (GALERIJA)

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija Janićijević, atraktivna plavuša, trenutno privlači pažnju u "Eliti 8" zbog svog odnosa sa Borislavom Terzićem Terzom, koji je zbog nje ostavio svoju trudnu verenicu Milicu Veličković. Ako ste mislili da je Sofija u ovom rijalitiju prvi put stala pred kamere, prevarili ste se! Naime, atraktivna učesnica "Elite" bila je pre sedam godina u dejting emisiji "Izvedi me", a tada se predstavila publici kao foto-model koji obožava kamere i reflektore.

- Prijavila sam se za šou "Izvedi me" jer jako volim kamere, reflektore, to je valjda i normalno, s obzirom na to da sam foto-model. Takođe volim da upoznajem nove ljude i sklapam nova prijateljstva, tako da bi se moglo reći da sam ušla u emisiju radi zabave - rekla je Sofija tada za Pink.rs i otkrila ko joj je bio najzgodniji muškarac sa javne scene.

- Najseksipilnijeg, najzgodnijeg i najlepšeg poznatog frajera, koga bih ja izvela bavi se muzikom i to je Aca Živanović.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sofija je želela da osvoji Acu Živanovića

- Ja nisam imala 5, imala sam 1 iz bilogije! Kako se deca prave - postavila je pitanje Sofija tada u emisiji jednom od kandidata.

- To možeš da dođeš da uzmeš časove, ja ću ti dati besplatno - odgovorio joj je učesnik i dodao:

- Ima da ga napravimo da liči na tebe!

 

 

Inače, fanovi Pinkovog popularnog šou-programa na društvenim mrežama počeli su da dele i Sofijin video-snimak na kojem se vidi kako se okušala i kao pevačica. Klip je postao viralan na socijalnoj platformi TikTok, privlačeći pažnju za njene "rane radove", usput podstičući komentare o njenom talentu, ali i vezi sa Terzom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading