NAJJEZIVIJI OKRŠAJ ELITE 8! Obezbeđenje uletelo zbog PODIVLJALOG Ša, njegove PRETNJE čitate na sopstvenu odgovornost! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobesneli reper nije mogoa da se smiri, nezapamćeni karambol!

NAJJEZIVIJI OKRŠAJ ELITE 8! Obezbeđenje uletelo zbog PODIVLJALOG Ša, njegove PRETNJE čitate na sopstvenu odgovornost! (GALERIJA)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kao i svake nedelje, nakon izbacivanja u "Eliti 8", sinoć se u Beloj kući odigrala "Mićina igra istina". Tokom ove igre, koja bi trebalo da bude zanimljiva, došlo je do neviđenog haosa između Nenada Aleksića Ša i Aleksandra Anđelića, koji je poznatiji kao Aca Kockar. Oni su ušli u brutalni sukob, tokom kod su pale najteže moguće uvrede, a u jednom trenutku se Aca zaleteo na Ša, zbog čega je obezbeđenje hitno uletelo u Belu kuću.

- Klošaru jedan, ovde si još nedelju dana za džabe i onda pedala. Ti možeš da promovišeš samo tvoju nakaradnu facu klempavu i buljavu, je*aćemo te moj burazer i ja - rekao je Ša.

- Znaš koga znam sa Fontane sve, je*ačemo ti majku svi, nark*mančino jedna raspala. Hajde dođi, j*jaro jedna, da ti pokažem ko si - rekao je Kockar.

- Nakazo, je*em ti mamu ku*rvu, na sred Fontane ću te razvući kao pi*ku. Plakaće ti tvoja mama na mom ku*cu, klošaru raspali. Pitaj ženu ko je napunio - dodao je Ša.

Igra se završila, ali se haos nastavio, a obezbeđenje je imalo pune ruke posla. U dvorištu je došlo do pretnji i još žešćih uvreda.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aca i Ša nastavili da se svađaju u dvorištu

- Prop*šaćeš krv, ološu jedan raspali, žena ti je ku*va i mama isto. Ja sam ti ka*ao ženu, punio sam ku*vu, moli Boga što pre da ideš i plaši se od mene ološu jedan - govorio je reper.

- Druže, 50 godina imaš, a ni kučeta ni mačeta, majmune jedan raspali, ti ćeš nekoga da je*eš, ali džabe kad ne možeš da imaš dete - rekao je Aca.

- Ja imam ono što ti misliš da je tvoje, je*ao sam ti ženu ku*vu. Još si pe*er, slao si poljupce Urošu. Nosati, iščupaću ti taj nos, ode ti on u potiljak -rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Haos nije prestajao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading