RASKRINKANA TERZINA LJUBAVNICA! Stigla VEST iz spoljnog sveta o Miličinoj BEBI, evo šta će se desiti sa njom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ana bez dlake na jeziku!

RASKRINKANA TERZINA LJUBAVNICA! Stigla VEST iz spoljnog sveta o Miličinoj BEBI, evo šta će se desiti sa njom!

Foto: ATA Images

Rastanak Borislava Terzića Terze i Milice Veličković izazvao je pravu buru u javnosti. Nakon što je odlučio da ostavi trudnu verenicu, Terzić je postao predmet žestokih rasprava i šokiranja javnosti. Među onima koji su se oglasili povodom ovog događaja jeste i poznata spisateljica i nekadašnja učesnica Elite, Jasnima Ana, koja je dala svoj sud za domaće medije.

Foto: TV Pink/printscreen

Jasmina Ana ELita 8

 

Jasnima Ana nije štedela reči u svojoj osudi Terzića, ističući da je on "menjao zlato za bižuteriju". Njene reči su izazvale pažnju javnosti, a posebno je istakla da će dete koje Milica nosi biti lepo kao lutka, s obzirom na njen izgled. Takođe, Ana je žestoko kritikovala Terzića, ističući da bi trebalo da razmisli kako bi njegovo dete izgledalo da ga ima sa Sofijom, koju je nazvala "novokomponovanom lepoticom ledenom Sofijom". Njene reči su izazvale žestoke reakcije javnosti, te je ova izjava postala predmet mnogobrojnih rasprava na društvenim mrežama.

Foto: printscreen/RTVPink

Jasmina Ana ELita 8

 

- Terza je menjao zlato za bižuteriju. Prirodnu lepoticu za napravljenu lepoticu(od ružne devojke). Dete sa Milicom biće lepo kao lutka, jer je Milica lepotica. Terza neka razmisi kako bi njegovo dete izgledalo da ga ima sa novokomponovanom ''lepoticom'' ledenom Sofijom. Dete bi mu ličilo na onu Sofiju od ranije, jer se plastični geni ne prenose na potomke - jasno je poručila Jasnima Ana za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading