BIVŠI MUŽ ANE RADULOVIĆ UNAJMIO DETEKTIVA! Želeo da sazna s kim se viđala pre RAZVODA, pa dobio ŠOK dokaze!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolega Ane Radulović priznao kompletnu istinu!

BIVŠI MUŽ ANE RADULOVIĆ UNAJMIO DETEKTIVA! Želeo da sazna s kim se viđala pre RAZVODA, pa dobio ŠOK dokaze!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Radulović i Mirče Radulović

Voditeljka rijalitija "Elita" Ana Radulović nedavno je šokirala javnost odlukom da se razvodi od dugogodišnjeg supruga pevača Mirčeta Radulovića. Nakon 11 godina zajedničkog života Ana i Mirče su odlučili da stave tačku na odnos. Ova vest je izazvala mnogo pažnje, a javnost je bila zatečena ovim iznenadnim razvojem događaja.

Iako se voditeljka odmah ogradila i naglasila da razlog razvoda nije treća osoba, mnogi sumnjaju da je Ana već pronašla bivšem suprugu zamenu, a prilikom jednog njenog izlaska s kolegom Darkom Tanasijevićem voditelj je otkrio da ga je Mirče "unajmio" da bi od njega saznao šta Ana radi dok joj je muž odsutan. Ekipa emisije "Ekskluzivno" obavila je intervju s njima, a Ana je odmah probala da ga ućutka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Radulović i Darko Tanasijević

 

- Nemojte on da priča, pošto prošli put, kada su nas u gradu zatekle kolege, bolje da nije pričao - našalila se Ana, a Darko se nadovezao:

- Da li si imala problema kod kuće sa suprugom zbog mene i mojih izjava - upitao je Tanasijević, dok je Radulovićka jasno stavila do znanja da ni najmanji povod za problem nije imala.

- Nisam, zato što si ti preneo da je sve u redu - objasnila je voditeljka.

- Dobro, preneo sam kako jeste - odgovorio je Tanasijević.

- On me čuva. Znam ja i sama da se čuvam, ali bolje je kada su tu kolege s kojima se družim i privatno - objasnila je popularna TV voditeljka, što je inspirisalo Darka da se ponovo našali na račun koleginice i njenog supruga poznatog pevača Mirčeta Radulovića.

- Moram da kažem, Mirče me je unajmio. Pozvao me je pre nekoliko nedelja, rekao je: "Dare, ti si mi tu od poverenja, u Šopićku nemam poverenja... Molim te, je l' možeš da budeš tu, uz moju suprugu? Vi izlazite, družite se i, ako ti se ne dopada ona kao drugarica, koleginica, ti se druži." Imam nedeljnu novčanu nadoknadu, tako da hvala - našalio se Tanasijević i nasmejao koleginicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading