OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA O ANI RADULOVIĆ! U jeku RAZVODA od Mirčeta se sve SAZNALO: "Ona to NIKOME nije rekla..."

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama se o ovome ćutalo!

OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA O ANI RADULOVIĆ! U jeku RAZVODA od Mirčeta se sve SAZNALO: "Ona to NIKOME nije rekla..."

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram.com/mirceradulovic

Ana Radulović i Mirče Radulović

Voditeljka rijalitija "Elita", Ana Radulović, nedavno je šokirala javnost odlukom da se razvodi od svog dugogodišnjeg supruga, pevača Mirčeta Radulovića. Nakon 11 godina zajedničkog života, Ana i Mirče su odlučili da stave tačku na svoj odnos. Ova vest je izazvala mnogo pažnje, a javnost je bila zatečena ovim iznenadnim razvojem događaja.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Radulović i Mirče Radulović se razvode

Voditeljka "Pinka" Jovana Jeremić otkrila je neobične detalje o odnosu sa Anom. Naime, Jovana je istakla da se sa Anom poznaje preko deset godina, te da joj je čak pozajmljivala haljine kada nije imala novca. Njihovo prijateljstvo datira još iz vremena kada je Jeremićeva radila na "Hepiju", a kako je istakla, njen humani gest nikada neće zaboraviti, pogotovo što to nikada nije iznosila javno.

- Ana i ja se poznajemo preko deset godina. Ona mi je pozajmljivala haljine kada ja nisam imala novca. Ona to nikad nikome nije rekla. Evo, ja sad to zvanično i javno to iznosim, da svi znaju. Od tada datira naše prijateljstvo. To je bilo još dok sam radila na "Hepiju". To joj nikad nisam zaboravila - navela je Jovana za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Jeremić otkrila tajnu o Ani Radulović

Podsećanja radi, Ana je istakla da je odluka o razvodu došla kao obostrana želja, a da će ostati u dobrim odnosima sa svojim doskorašnjim suprugom zarad interesa njihovog zajedničkog deteta.

- S obzirom da smo oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave - rekla je ona, preneo je Pinkov portal.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Radulović i Mirče Radulović se razvode

- Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje voditeljke "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading