NIJE MU DOVOLJNO ŠTO VARA TRUDNU MILICU, NEGO JE JAVNO I PONIŽAVA: Terza u zanosu - kao da pre Sofije ŽENSKO NIJE VIDEO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored verenice žive, ljubavnicu naziva savršenstvom bez mane.

NIJE MU DOVOLJNO ŠTO VARA TRUDNU MILICU, NEGO JE JAVNO I PONIŽAVA: Terza u zanosu - kao da pre Sofije ŽENSKO NIJE VIDEO!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Muškarci u Beloj kući večeras otkrivaju savšenosti devojaka u Beloj kući. 

Naime, reč je o večerašnjem zadatku da biraju osobine kojima su opčinjeni kod cimerki.

Tom prilikom, kada je došao na red Borislav Terzić Terza, odao se koliko je zapravo blizak sa Sofijom Janićijević kada je upućen i u teksturu njene kože, pored toga što ju je pored žive verenice Milice Veličković, koja uskro treba da se porodi, nazvao savršenstvom bez mane. 

- Ja moram iskreno da kažem da Sofija ima sve savršeno, znači bukvalno je toliko prezgodna i prelepa da to nije realno. Mnogo mi je lepa i moram da kažem da je ona toliko zgodna, da ima tako mekanu kožu - rekao je Terza.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Borislav Terzić Terza izneo hvalospev o Sofiji Janjićijević

Podsetimo, sinoć se, kao i svakog utorka, održala žurka u "Eliti 8". Takmičari Borislav Terzić Terza, Mateja Matijević i Danijel Dujković Munjez došli su kod Drveta mudrosti, kako bi predložili svoje zadatke, a Bora je otvorio dušu o odnosu sa Sofijom Janićijević.

Ja moram da se izjadam, zaljubio sam se. Sofija mi se mnogo sviđa i u vezi smo zvanično. Ona je htela još da krije - rekao je Terza.

- Šta je bilo ispod pokrivača - pitalo je Drvo.

- Imamo prisne dodire, ona je jako zgodna devojka. Nismo imali ništa, samo se ljubimo i ti dodiri - rekao je Bora.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Sofija Janićijević zanemela pred Borinim komplimentima

Jasno da nakon ovog javnog priznanja i poniženja trudna Milica prolazi kroz pakao, a zbog hormonalnog statusa i dalje ima smene raspoloženja. 

Ona jen prvo objavila Sofijine skandalozne fotografije u donjem vešu, te poručila Bori da će tata takvu sigurno da podrži, a zatim se javno obratila i njoj.

Ne znam da li se nakon ovoga plaši Boga, pošto njena majka kaže da je velika vernica. Blam su mi i on i ona - zaključila je Milica za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading