ŠOK U NIŠU! Mariju Kulić sačekala OVA PORUKA NA KUĆNOM PRAGU - usledilo zvanično saopštenje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka rijaliti učesnice duboko emotivno dotaknuta ovim rečima!

ŠOK U NIŠU! Mariju Kulić sačekala OVA PORUKA NA KUĆNOM PRAGU - usledilo zvanično saopštenje!

Foto: printscreen/daily motion

Marija Kulić

Ana Kulić, lični trener i ćerka poznate rijaliti učesnice Marije Kulić, danas je obradovala svoju majku buketom ljiljana i porukom "Volim te".

Iako su mnogi mislili da je iznenađenje bilo romantični gest supruga Siniše Kulića, ova mala porodična proslava je izazvana Aninim uspehom na fakultetu. Nakon što je uspešno položila tri ispita i upala na budžet, Ana je odlučila da časti svoju majku, koju je opisala kao sposobnu, revnosnu i vrednu. Pored buketa, Ana je svoju radost podelila i sa pratiocima na društvenim mrežama, objavivši fotografiju svog studentskog indeksa.

- Ovih dana sam imala temperaturu preko 38 stepeni. Uz to sam spremala tri ispita. Juče sam položila jedan, a maločas preostala dva. Sada sam zvanično upala na budžet i primila svoju platu. Stoga danas ja častim - napisala je Ana, uz fotografiju svog studentskog indeksa.

- Častila sam mamu ljiljanima, što me je rodila i odgojila ovako sposobnu i revnosnu i vrednu - dodala je Kulićeva. 

Foto: RTV PINK printscreen

Marija i Miljana

Podsećamo, sinoć je u rijaliti programu "Elita 8" došlo do emotivnog susreta između Miljane Kulić i njene majke Marije Kulić. Pored rođendanskih poklona koje je Marija donela Miljani, njih dve su razgovarale o Miljaninoj trudnoći i emotivnim izazovima sa kojima se suočava. Miljana je otvorila svoje srce pred Drvetom mudrosti, ali je tamo zatekla svoju majku, koja je izrazila duboku zabrinutost zbog Miljaninog trenutnog stanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading