TERZA UHVAĆEN U ŠOK AKCIJI SA SOFIJOM! Milici će POZLITI kada bude videla ovaj kadar!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Terzić i Sofija Janićijević ne mogu više da se obuzdaju!

TERZA UHVAĆEN U ŠOK AKCIJI SA SOFIJOM! Milici će POZLITI kada bude videla ovaj kadar!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević su ovih dana glavna tema društvenih mreža. Njih dvoje su nedavno potvrđeni kao par, a sada su izazvali pravu buru reakcija nakon što je Terza javno pokazao svoju nežnu stranu prema Sofiji.

Ova neobična ljubavna priča počela je kada je Borislav Terzić Terza javno priznao svoje emocije prema Sofiji Janićijević. Od tada, njih dvoje se trude da što više vremena provode zajedno, a nedavno je zabeležen trenutak koji je raznežio mnoge. Sofija se požalila Terzi da ima problema s kosom, a on je rešio da je liši svake brige i isplete joj pletenicu. Ovaj gest ljubavi izazvao je lavinu komentara i lajkova na društvenim mrežama.


Nakon što je snimak ovog nežnog čina objavljen, javnost je reagovala sa oduševljenjem. Mnogi su istakli koliko je divno videti javne ličnosti koje pokazuju svoju osećajnost i brigu jedno o drugom. Pohvale su stizale sa svih strana, a mnogi su ovaj gest nazvali "malim, ali velikim činom ljubavi".

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević svojom neobičnom ljubavnom pričom osvajaju srca javnosti. Njihova spontanost i iskrenost su nešto što mnogi cene u svetu ispunjenom lažnim sjajem. Njihov odnos pokazuje da ljubav i pažnja prema voljenoj osobi mogu da budu jednostavni, a opet tako posebni.

Ova neobična ljubavna priča između Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević definitivno osvaja srca javnosti. Njihov iskreni i nežni odnos pokazuje da ljubav može biti jednostavna, spontana i lepa. Gest poput pletenja pletenice može značiti mnogo više od reči i pokazuje pravu snagu ljubavi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading