PROCURIO JEZIVI SNIMAK DISKVALIFIKACIJE! Ivana Keneški pravila haos po Šimanovcima - EVO KAKO SE SVE DOGODILO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auditorijum u šoku!

PROCURIO JEZIVI SNIMAK DISKVALIFIKACIJE! Ivana Keneški pravila haos po Šimanovcima - EVO KAKO SE SVE DOGODILO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka "Elite 8" Ivana Keneški hitno je diskvalifikovana iz rijalitija nakon što je napravila neviđeni haos u novom delu imanja. Veliki šef je obavestio učesnike o hitnoj odluci, a pismo je pročitala Jelena Ilić, ovonedeljni vođa.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivana Keneški

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Ivana Keneški diskvalifikovana ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 50.000 evra a Pink će je tužiti u skladu sa tim - glasilo je pismo.

Razlog za diskvalifikaciju Ivane Keneški postao je jasan kada je procureo snimak koji je šokirao javnost. Na snimku se vidi kako Keneški pravi haos i uništava imanje, a vrhunac skandala je bio trenutak kada je, prema navodima, udarila pripadnika obezbeđenja angažovanog od strane produkcije Pink televizije. Ovaj incident izazvao je oštre reakcije ostalih učesnika rijalitija, koji su izrazili šok i neodobravanje prema ponašanju diskvalifikovane učesnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samorealno_6

Reakcije javnosti i ostalih učesnika

Javni prostor odjeknuo je osudama i negativnim komentarima povodom ponašanja diskvalifikovane učesnice. Mnogi su izrazili zgražavanje i neodobravanje, dok su se neki oglasili izražavajući zabrinutost za bezbednost i atmosferu unutar rijalitija.

 "Bože, ona nije normalna", "Izbacite je", "Ova je luda", samo su neki od komentara drugih zadrugara na njeno ponašanje, a sve pogledajte u snimku koji stoji u tekstu.

Iako su detalji ovog incidenta šokirali mnoge, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i kakve će posledice imati diskvalifikacija Ivane Keneški na tok takmičenja. Jedno je sigurno - ovo je bio trenutak koji je uzdrmao takmičenje "Elite" i ostavio dubok trag u srcima ukućana i publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading