NEZAPAMĆENI SKANDAL U ŠIMANOVCIMA! Jelena Marinković NIJE MOGLA DUBLJE DA POTONE - otkriveni šokantni detalji rijaliti sukoba!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija između ove dvoje učesnika, te da li će uspeti da prevaziđu svoje nesuglasice!

NEZAPAMĆENI SKANDAL U ŠIMANOVCIMA! Jelena Marinković NIJE MOGLA DUBLJE DA POTONE - otkriveni šokantni detalji rijaliti sukoba!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić

U rijalitiju "Elita 8" ponovo je došlo do žestokog sukoba između Jelene Ilić i Marka Zeca, koji su nekada bili u emotivnoj vezi. Ovoga puta, tema sukoba je podela budžeta, a njihova rasprava je izazvala dosta pažnje među gledaocima.

Jezive optužbe

Jelena je otvoreno optužila Zeca da je širio loše priče o njoj, te da je zbog toga odlučila da mu dodeli manji budžet. Uz to, istakla je i Zecovo ponašanje prema ostalim učesnicima, nazivajući ga nasilnikom i lažovom. Zec se nije dao na sebe ovu osudu, već je uzvratio udarac optužbama da se Jelena ponaša "kao dijabola", te da je došla iz sela u grad i sada se ponaša kao "važna klošarka. Njegove reči su izazvale dodatnu napetost među učesnicima, ali i publiku koja je pratila ovaj sukob".

- Peja bi dobio veći budžet ali sam saznala šta si prićao o meni, tj ti si meni rekao tako da dobiješ srednji. Imaš samokontrolu što je za sada jako bitno i vidi se da si lepo vaspitan -rekla je Jelena.

- Loše si se pokazao, meni si rekao da sam bolesnica i da bi me bacio u jezero, usmerio si svoj bes prema meni, čupao si Kristinu i ljudi te predstavljaju kao nasilnika. Na tvoju žalost, nešto ti ne ide a mnogo voliš rijaliti, takođe se kao žena ponašaš i sakrivaš mi patike. Ne kažem da treba da se biješ ovde, mislim da si dijabola. Čim smo prestali da se družimo, izmislio si neke stvari, mnogo lažeš i baviš se ženskim tračevima

- Ti da nisi uradila s*se niko te ne bi pogledao, došla si iz sela u grad i sad se praviš važna klošarko jedna - odbrusio je Zec.

Reakcije publike

Sukob između Jelene i Zeca izazvao je burne reakcije publike na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o njihovom ponašanju, a neki su čak podržali jednog ili drugog učesnika u ovoj raspravi.

Pitanje je da li će se njihov odnos ikada popraviti, ili će sukob eskalirati do tačke nepovratnog oštećenja njihovih međusobnih odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading