MIONA SPREMILA PAKLENU OSVETU ZA ANEĐLU: Uživo u programu se IZLANULA, priznala kako će joj NAPAKOSTITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović joj neće ostati dužna!

MIONA SPREMILA PAKLENU OSVETU ZA ANEĐLU: Uživo u programu se IZLANULA, priznala kako će joj NAPAKOSTITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović prošle noći progovorila je o sukobu sa Anđelom Đuričić. Iako je mnogima delovalo da je Anđela prišla Mioni sa dobronamernim savetom, Jovanovićeva to tako nije shvatila, shodno svemu što je usledilo nakon njihovog verbalnog duela. 

Miona otkriva da joj nije jasno zašto Anđela ima problem sa njom, te je najavila da će nastaviti da je provocira, ukoliko ona bude nastavila sa tim. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 8

 

- Iz nekog razloga, prvo mi je palo na pamet kao dobronameran savet, prvo izlaganje, imala je neki fin pristup, mislim fin, tada sam mislila da je tako. Kao da iz njenog iskustva, kada je bio njen rođendan, nisam išla, neka intuicija mi je rekla, nisam imala ništa protiv nje, nego nismo ni razgovarale, niti ono, nemam ništa protiv, i tu, malo po malo, ušla u neku raspravu sa Nenadom i počela da me vređa. Kao daješ mi savete dan, dva pre toga, pa onda pričaš sve i svašta... Ako neko nije materijalista, to nisam ja, ja sam skromna, ne znam ko može da kaže to za mene, to su gluposti. Ona meni nešto devojka priča, a nema šta da kaže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 8

 

- Neka tema nešto, Uroš joj kaže šta treba da kaže... Uroš je meni govorio da sam ljubavnica, ja sam njemu odgovorila da je to ta pored njega, jedino tako može da se zaustavi, ako mu Anđela kaže, zato sam ja nju potkačila, ako njen drugar dira mene, zajedno me pljujete, dopunjujete izlaganja, isto tako mogu i ja da podbadam trenutnu drugaricu, gde sam samo uzvratila dva puta. Meni je Uroš pretio da me čeka pakao i da nema spavanja, ja sam samo uzvratila, snimci postoje, te njegove fore - poručila je Miona. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading