HITNO IZBACIVANJE IZ ELITE! On je morao da napusti imanje, učesnici zanemeli od šoka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove.

HITNO IZBACIVANJE IZ ELITE! On je morao da napusti imanje, učesnici zanemeli od šoka!

Foto: Pink

Elita 8

Kao i svake nedelje došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje i najgledaniji rijaliti šou program Elitu, pa je sinoć bilo vrlo veselo! Sinoćnji nominovani učesnici su Nenad Aleksić ŠaMilena KačavendaMarko Zec, Matea Stanković i Petar Ilić.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove. U igrici je pobedila Milena Kačavenda.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova "Elitu" je napustio Petar Ilić, na veliko iznenađenje svih prisutnih. 

Foto: RTV PINK printscreen

Petar Ilić napustio Elitu8

 

U isto vreme, 47 posto glasova ima Milena Kačavenda, 41 posto glasova ima Nenad Aleksić Ša, zatim 9 posto ima Marko Zec, 2 posto ima Matea i Petar Ilić napušta Elitu.

Podsećamo, na Instagramu je nedavno bivša zadrugarka Jelena Batos iznela šokantne informacije o aferi koja se trenutno odvija u rijalitiju "Elita 8" između Bore Terzića i Sofije Janićijević, pa je i to u velikom fokusu.

Foto: RTV PINK printscreen

Petar Ilić napustio Elitu8

 

Dok trudna Milica Veličković očekuje dolazak Borinog deteta, on je uhvaćen u flertu sa Sofijom, što je izazvalo brojne kontroverze u javnosti.

Jelena Batos je na svom Instagram profilu otkrila da je dobila informaciju o aferi između Bore Terzića i Sofije Janićijević koja je iznenadila mnoge. Prema njenim rečima, afera je navodno dogovorena pre početka rijalitija, a ono što je posebno iznenadilo javnost jeste činjenica da su Milica i Bora komšije sa Sofijom. Ove informacije su izazvale lavinu komentara i spekulacija o tome šta se zapravo dešava u "Eliti 8".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading