"SOFIJI JANIĆIJEVIĆ JE POBEDA ZAGARANTOVANA"! Fatalna plavuša već je obezbedila svoj status, a evo KO JOJ KRČI PUT DO SUPERFINALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati rijaliti učesnik upleten u celu priču!

"SOFIJI JANIĆIJEVIĆ JE POBEDA ZAGARANTOVANA"! Fatalna plavuša već je obezbedila svoj status, a evo KO JOJ KRČI PUT DO SUPERFINALA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sofija

U nedavnom emitovanjuu rijalitija "Elita", scena koja se odvijala ispred Bele kuće izazvala je burne reakcije i polemike među takmičarima i gledaocima. U središtu pažnje našli su se Bora Terzić Terza i Sofija Janićijević, čiji odnos intrigira publiku od samog početka takmičenja. U ranim jutarnjim satima, oboje su izašli kako bi zapalili cigaretu, ali njihova interakcija je bila mnogo više od običnog izlaska na svež vazduh.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija i Terza

Dok su stajali ispred Bele kuće, Bora i Sofija su razmenjivali nežne dodire i razgovarali u opuštenoj atmosferi, što je dodatno zaintrigiralo gledaoce. Posebno je pažnju privuklo kada je Terza uhvatio Sofiju za ruku, što je pokrenulo lavinu spekulacija o prirodi njihovog odnosa. Naime, Bora je trenutno veren i očekuje dete sa Milicom Veličković, sa kojom je započeo vezu tokom prethodne sezone ovog rijalitija, što dodatno komplikuje situaciju.

Ovaj trenutak otvorenosti i bliskosti između njih dvoje izazvao je podeljena mišljenja među fanovima. Mnogi su bili iznenađeni njihovom intimizacijom i postavili su pitanja da li je to samo prijateljski gest ili postoji nešto dublje između njih. Njihovo prijateljstvo, sada se čini, prelazi u novu fazu, što je izazvalo dodatnu radoznalost.

Na društvenim mrežama, korisnici su aktivno komentarisali ovaj događaj, a posebnu pažnju privukla je Instagram stranica koja se bavi tematikom rijalitija. Tamo su se pojavile spekulacije da Sofija možda koristi Boru kao sredstvo za postizanje svojih ciljeva u takmičenju, uzimajući u obzir i njeno blisko druženje sa Lepim Mićom, koji se smatra iskusnim savetnikom u svetu rijalitija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rijaliti_serbia

- Mića savetnik! Koga je on sve savetovao, taj je stigao do superfinala i pobeda je zagarantovana - stajalo je u opisu objave.

S obzirom na sve ovo, ostaje otvoreno pitanje: da li je Sofija Janićijević dovoljno sposobna da samostalno vodi svoj put ka pobedi, ili će njena strategija zavisiti od drugih? Njihova međusobna dinamika i trenutne spekulacije dodatno obogaćuju priču, a kako se situacija bude razvijala, sigurno će privlačiti još više pažnje. Gledaoci jedva čekaju da vide kako će se stvari dalje odvijati u ovom uzbudljivom rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading