HAOS U ELITI ZBOG NOMINACIJA! Evo ko je imao najmanju podršku! Prebacivanje počelo već za crnim stolom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je otkrila koga su Odabrani izglasali, voditeljka Ivana Šopić otkrila je kome je publika dala najmanju podršku.

HAOS U ELITI ZBOG NOMINACIJA! Evo ko je imao najmanju podršku! Prebacivanje počelo već za crnim stolom!

Foto: RTV PINK printscreen

Nakon što su učesnici rijalitija Elita 8 izglasali Marka Zeca za prvog nominovanog, voditeljka Ivana Šopić otkrila je koga su izabrani Odabrani, a ko je dobio najmanju podršku publike.

- Odabrani su nominovali čak tri osobe. Ša je prvi izglasan od strane Odabranih, Milena je druga, a treća je Matea - istakla je voditeljka.

Nakon što je otkrila koga su Odabrani izglasali, voditeljka Ivana Šopić otkrila je kome je publika dala najmanju podršku.

Foto: RTV PINK printscreen

Nominacije u Eliti 8

 

- Neka ustanu Petar Ilić, Kristina Mateski i Alesandar Anđelić. Petar Ilić je nominovan od strane publike - istakla je voditeljka.

U isto vreme, žestoki sukob između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića izazvao je veliku pažnju javnosti. Ova napeta situacija dovela je do oštrih reči, kako među bivšim supružnicima, tako i među njihovim prijateljima. S obzirom da neprestano spominju ljude iz spoljnog sveta, oni su se uključili u komentarisanje odnosa Jelene i Ivana, pa su otkrili nove detalje iz njihovog zajedničkog života.

Foto: RTV PINK printscreen

Nominacije u Eliti 8

 

Jedan od ključnih aktera ovog sukoba bio je Ivanov kum Gera, koji nije štedeo reči kada je reč o Jeleninim postupcima. On je jasno izneo svoje mišljenje o novonastaloj situaciji, ističući da se gnuša Jeleninih postupaka i reči. Gera je naglasio da je Ivan više voleo Jelenu nego što je ona volela njega, te da je ona svojim postupcima i rečima išla protiv sebe. Dodatno je naglasio da je Jelenina nova veza "veštačka priča" te da je Ivan previše idealizovao svoju bivšu suprugu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading