HITNA ODLUKA PRODUKCIJE, UČESNIK ELITE NAJSTROŽE KAŽNJEN! Neviđeni skandal na imanju, javnost ZGROŽENA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ga je skupo koštalo!

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE, UČESNIK ELITE NAJSTROŽE KAŽNJEN! Neviđeni skandal na imanju, javnost ZGROŽENA!

Foto: Shutterstock

Učesnici popularnog rijaliti programa "Elite 8" suočavaju se sa novim izazovima i pravilima koja su im predočena tik pred ulazak u rijaliti kuću. Iako su voditelji jasno pročitali pravila pred svima, neki od učesnika se ne libe da ih krše, zbog čega su primorani da snose sankcije.

Jedan od glavnih aktera ovog skandala je Lule Bahanalija, koji je kažnjen tromesečnim oduzimanjem honorara zbog vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi. Ova situacija je izazvala brojne reakcije među gledaocima i javnosti, dovodeći u pitanje moralne i etičke standarde učesnika "Elite 8".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lule Bahanalija

Pre ulaska u "Elite 8", učesnicima su jasno predočena nova pravila koja su trebala da definišu ponašanje i komunikaciju unutar rijaliti kuće. Međutim, uprkos tome, neki učesnici su pokazali nedostatak poštovanja prema ovim pravilima i nisu se libili da prekrše određene norme.

Podsetimo, u toku je izbor za najumišljeniju osobu u ovoj sezoni rijalitija, a učesnici redom komentarišu i biraju osobu koja će poneti ovu titulu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza

 

Borislav Terzić Terza je takođe dao svoj sud o najumišljenijim osobama, ističući Slađu Lazić Poršelinu, Ivana Marinkovića i Ćubu kao potencijalne kandidate za ovu titulu. Njegove reči su izazvale kontroverze i dodatno zakomplikovale izbor najumišljenije osobe.

- Samo da kažem Miljani da Sofija ništa nije kriva, ona nema potrebe da se sklanja od mene niti je ona bilo šta potencirala, ja sam sve vreme bio prijateljski nastrojen prema njoj, iako govore da sam ostavljen napolju, videćemo šta će se desiti. Navešću Slađu, Ivana i Ćubu - rekao je Terza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading