OVIM SE REŠAVA SUBINA ANĐELE ĐURIČIĆ?! Gastoz javno PROČITAO INFORMACIJE OD PRODUKCIJE - tome se nije nadala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko se uz Sirenu od Đenovića još našao na tapetu!

OVIM SE REŠAVA SUBINA ANĐELE ĐURIČIĆ?! Gastoz javno PROČITAO INFORMACIJE OD PRODUKCIJE - tome se nije nadala!

Foto: prinskrin

Danas su se takmičari rijaliti programa "Elita", nakon što se oglasilo zvono koje svim takmičarima signalizira da je obezbeđenje dostavilo pismo Velikog šefa, okupili oko crnog stola, kako bi čuli vesti Velikog šefa.

Vođa Nenad Marinković Gastoz je preuzeo odgovornost i pročitao pismo koje je navodi takmičare da izaberu tri najumišljenije osobe među sobom. Ova nova aktivnost unela je dodatnu napetost među učesnicima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gastoz čita pismo

Iskrenost kao ključni faktor

Veliki šef je naglasio da je neophodno da takmičari budu iskreni prilikom odabira tri najumišljenije osobe. Ova instrukcija će sigurno izazvati razmišljanje kod takmičara, jer će morati da donesu odluku koja će uticati na njihov dalji boravak u rijaliti programu.

Reakcije takmičara

Nakon što je pismo pročitano, takmičari su delovali nervozno. Neki su odmah počeli sa diskusijom o tome koga bi trebalo da nominuju, dok su drugi zadržali svoje misli za sebe. Ovakve situacije često izazivaju konflikte među takmičarima i sigurno će biti interesantno videti kako će se ova nova aktivnost odraziti na dinamiku među njima.

Interaktivnost sa publikom

Pored toga, gledaoci su pozvani da učestvuju u anketi i izaberu tri najumišljenije osobe. Ova interaktivnost sa publikom dodatno angažuje gledaoce i omogućava im da utiču na tok dešavanja u rijaliti programu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rijaliti_serbia

Popularna Instagram stanica koja ima veliki uticaj u rijaliti svetu nije časila ni časa, te su odmah procurile informacije o tome ko bi mogao biti pogođen ovom anketom.

- Umišljene osobe: Miona Jovanović, Anđela Đuričić, Slađa Poršelina i Nenad Macanović Bebica - stajalo je u opisu, a relevantni komentator rijalitija je odmah dodao:

- Brate, ima još; Sofka, Aleksandra, Munjez, Terza, Jelena, Mimamas - glasio je komentar na pomenutoj stranici.

Da li se takmičari slažu sa tim i da li je ovo i mišljenje javnosti, ostaje nam da saznamo u satima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading