ANITA I ANĐELO DEFINITIVNO RASKINULI: Pobednica "Elite 7" priznala da je mesecima LAGALA da su zajedno - EVO KO IM JE PRESUDIO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve vreme glumili da su u vezi u kojoj nisu.

ANITA I ANĐELO DEFINITIVNO RASKINULI: Pobednica "Elite 7" priznala da je mesecima LAGALA da su zajedno - EVO KO IM JE PRESUDIO (FOTO)

Foto: Facebook/Zadruga 7 Elita, Amig show

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović i Anđelo Ranković definitivno su raskinuli!

Naime, Stanojlovićeva je konačno priznala da već mesecima laže da su njih dvoje i dalje zajedno, te da su hejteri bili u pravu kada su ih prozivali na mrežama - jer su oni raskinuli upravo tada kada su glasine o njihovom raskidu i kružile. 

Ona je u potresnoj objavi na Instagramu iznela šturo naznake o tome kako je zapravo ona ostavljena, te naglasila da prepušta Anđelu da javnosti objasni zašto je to tako. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Anita Stanojlović konačno objavestila javnost o raskidu sa Anđelom Rankovićem

- Čisto da vas obavestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada nego kada ste i vi u sve to sumnjali, samo smo vešto prikrivali određene stvari. Očigledno su naši najveći hejteri bili apsolutno sve u pravu kada su govorili neke stvari. A iz poštovanja prema samoj sebi i mojoj ljubavi prema njemu neću ulaziti u detalje zbog kojih me je ostavio, to ću prepustiti njemu da objasni - poručila je Anita putem Instagrama.

Podsetimo, tokom celog leta, Anita je i u njenim lajvovima, koje je redovno držala na mrežama, a prilikom kojih je bila vidno neraspoložena, često besna i agresivna kad dobija stalno ista pitanja o njenom odnosu sa Aneđelom, u nekoliko navrata navodno ironično, a po svemu sudeći i tada krajnje realno i iskreno, govorila potvrdno o raskidu.

Sada je to ponovila u najnovijoj objavi, jer joj je očito prekipelo da glumi da je u vezi u kojoj nije. Čak je i u emisijama često uhvaćena u laži, kad bi morala da govori o Anđelovoj porodici, koju očito nikada nije ni upoznala, kao što su pojedini gledaoci tada sumnjali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading