TERZA I SOFIJA OPET UHVAĆENI NA DELU! Nakon poljupca usledilo ovo, šok-izjava njene sestre: "Nije za osudu..."

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekla noć u Beloj kući bila je veoma burna.

TERZA I SOFIJA OPET UHVAĆENI NA DELU! Nakon poljupca usledilo ovo, šok-izjava njene sestre: "Nije za osudu..."

Foto: Printskrin TV Pink

Voditelj Milan Milošević koji sredom ulazi u Belu kuću kako bi realizovao emisiju ''Pitanja gledalaca'', protekle noći napravio je pravu pometnju među učesnicima.

Naime, on je pokrenuo mnoge teme koje su se otvorile kao Pandorina kutija, a istina izašla na čistac. Pored novog ljubavnog trougla koji je na pomolu između Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Nenada Marinkovića Gastoza, reklo bi se da prema ovom rijaliti zavodniku i Anđela Đuričić počinje da spušta gard.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Borislav Terzić Terza ponovio istu stvar sa Sofijom kao prethone večeri

 Međutim, u jednom momentu sve oči su ponovo bile uprte u Sofiju Janićijević i Borislava Terzića Terzu, koji su nakon nedavnog poljupca, opet uhvaćeni na delu.

Terza je za vreme reklama izašao iz Bele kuće, a tom prilikom je ugledao Sofiju koja je stajala naslonjena na stub. On joj je dobacivao, a nakon toga je krenuo ka kameri koja ga je snimila, pa se zaustavio ispred nje kako bi je zaklonio i obratio joj se.

Podsetimo, Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza prethodne noći, tokom žurke, izgubili su kočnice koje su postojale, pa je došlo i do prvih poljubaca, o čemu i dalje bruje svi u Beloj kući, kao i na društvenim mrežama i u medijima.

Tim povodom oglasila se i Sofijina sestra, koja ipak nije htela da prenagljuje sa izjavama.

- Neću nikog da osuđujem... Oglasicu se kada budem imala više vremena pošto sam sprečena zbog posla i kada budem pogledala još više detaljnije... Izvinite molim vas - rekla je ona za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading