UČESNICA "ELITE 8" NA KORAK OD DISKVALIFIKACIJE: Još jedan pokušaj i zauvek leti iz Bele kuće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bežanje iz rijalitija se strogo kažnjava.

UČESNICA "ELITE 8" NA KORAK OD DISKVALIFIKACIJE: Još jedan pokušaj i zauvek leti iz Bele kuće!

Foto: Printskrin TV Pink

Učesnica "Elite 8" Ivana Keneški, koja od prvog dana u rijalitiju srlja iz greške u grešku, ne moze više sama da se iznese sa svojom mukom, pa je rešila da se izbavi bekstvom.

Naime, čim su ostali učesnici otišli na spavanje, ona je pod vidnim nezadovoljstvom zbog sopstvenih postupaka i ljubavnih promašaja, počela da smišljala strategiju kako da pobegne.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ivana Keneški pokušava da pobegne iz "Elite 8"

Pošto je samoj sebi priredila još jedan blam, a umalo se nije i fizički ozledila, na kraju je ipak odustala od ove svoje lude ideje.

Inače, Ivana Keneški uhvatila je jednog od svojih rijaliti partnera u nizu Danijela Dujkovića Munjeza sa Kristinom Buđevac i čekala ih ispred toaleta dok ne završe započetu žestoku akciju.

Prethodnih dana, izazvala je karambol kad se muvala sa Grujom sa čijom je devojkom završio njen prolazni partner Uroš Rajačić. To je u njemu probudilo mušku sujetu, pa je kao razjareni bik udarao po dvorištu u šta je stigao u želji da je vrati nazad. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ivana Keneški posle bezuspešnih pokušaja odustala od bekstva

Međutim, Ivana nije samo pred kamerama pokazala skandalozno ponašanje, nedavno se oglasila i njena bivša drugarica koja je otkrila da je ona pravila skandale i napolju.

Ona je ispričala da je Ivana imala aferu sa zauzetim muškarcem, kog je kasnije ucenjivala za novac, kako ne bi otkrila celu njihovu avanturu njegovoj partnerki.

Tako da ne treba da čudi što se ovako ponaša u zatvorenom prostoru u kome nije uvek moguće iskontrolisati ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading