"SINE MOJ...." Scena iz Elite KIDA DUŠU - roditelji malog Željka se RASULI U KOMADE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Ivan Marinković nikad emotivniji!

"SINE MOJ...." Scena iz Elite KIDA DUŠU - roditelji malog Željka se RASULI U KOMADE!

Foto: instagram.com/Marija Kulić

Danas je poseban dan za rijaliti zvezdu Miljanu Kulić, koja slavi svoj rođendan u Eliti 8, u društvu svojih rijaliti cimera, ali i prijatelja koje je stekla kroz višegodišnje učešće u rijaliti formatima. Uz osmehe i čestitke, ova rijaliti zvezda je započela dan puna radosti i vidno uzbuđena, iako je prošla kroz čitav rolerkoster emocija za samo mesec dana od ulaska u Belu Kuću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Veliki šef se potrudio da ovaj dan učini što posebnijim, te je pored svakojakih đakonija spremio i posebno iznenađenje. Naime, pevačica Jovana Tipšin je došla i uveličala proslavu.

Miljana u početku nije bila mnogo raspoložena zbog negativne klime koja u bitnom trenutku vlada između nje i oca njenog deteta Lazara Čolića Zole, ali je ipak uz sjajnu atmosferu uspela da vrati osmeh na lice. Kako je slavlje odmicalo, Jovana je u jednom trenutku zapevala emotivnu pesmu koja je raznežila Ivana Marinkovića i Miljanu Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Ivan na proslavi

U pitanju je bila pesma "Sine moj" koju je Jovana Tipšin posvetila njihovom sinu Željku. Emocije su savladale i Miljanu i Ivana Marinkovića.

Podsećamo, Miljana i Ivan su nakon burnih svađa koje su imali u Eliti 7 zakopali ratne sekire zarad dobrobiti sina Željka, te su čitav avgust proveli kao srećna porodica. Ono što je u međuvremenu šokiralo javnost jeste činjenica da je Miljana u drugom stanju, ali da očekuje Zolinu bebu.

Iako je veoma želela da mali Željko dobije sestru Milicu, upravo po poznatom paru koji rukovodi ružičastom televizijom, usled brojnih problema, po svemu sudeći, sutra će prekinuti trudnoću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading