Sofija i Terza se zapetljali u svoje LAŽI: Ona IZGORELA što je nakon flerta ostavio na cedilu, pa PALO BESRAMNO PRIZNANJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terzinoj trudnoj verenici neće biti dobro kad ovo čuje.

Sofija i Terza se zapetljali u svoje LAŽI: Ona IZGORELA što je nakon flerta ostavio na cedilu, pa PALO BESRAMNO PRIZNANJE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV

Tokom ankete u Beloj kući dosta cimera se izjasnilo da je Sofija Janićijević najveći folirant u kući, te osudilo njen flert sa zauzetim Borislavom Terzićem Terzom, koji čeka dete sa učesniocom iz prethodne sezone rijalitija Milicom Veličković.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Sofija Janićijević se izlanula da je sve vreme flertovala sa Terzom

Naime, ona je prilikom svog izlaganja izgorela od besa što se Terza ne ponaša zaštitnički kad nju stavljaju na stub srama zbog njihovog zajedničkog ponašanja.

Prva osoba je osoba koja ćuti dok mene optužuju sve vreme za nešto što će biti ili je bilo, a to je Terza. Trebao je da kaže da ne mogu ja da nosim svu krivicu, ako nečega ima ili nema, ili će biti treba da me odbraniš . Meni to nije fer - rekla je Sofija, što su mnogi protumačili kao priznanje da se između njih dvoje ipak dešava nešto više od prijateljstva.

Ona se prethodno pravdala pred cimerima.

- Ja sam jedinka, došla sam sama ovde i tako želim da me gledate. Ako mi kažete da gledam u nekog, ja se ne gledam sama, gleda na primer Terza mene i ja njega, i nisam ja kriva za nešto što će biti ili je bilo - objašnjavala je Sofija situaciju u kojoj samo ona izvlači deblji kraj. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza se i sami zapetljali u svojim lažima

Na sve to Lepi Mića ih je oboje navukao na tanak led. 

- Da li ti misliš da interesuješ Sofiju - upitao je Mića prvo Terzu.

- Mislim da ne, mislim da - rekao je Terza.

- Da li Sofija misliš da interesuješ Terzu - postavio je zatim Mića isto pitanje i Sofiji.

- Da - rekla je Sofija, pa se ispravila:

- Ne, mislila sam kontra!

- Ja kapiram Miću, znam šta on radi - zaključio je Terza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading