DARKO TANASIJEVIĆ O MILJANINOJ PROBLEMATIČNOJ TRUDNOĆI: Otkrio šta je ČEKA, Marija pokušala da DOPRE do njega! (VIDEO)

Autor: M. Đ. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

20.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj "Elite 8" razvezao jezik!

Ekipa portala Republika nalazi se na žurki koju je televizija Pink organizovala povodom proslave njihovog portala, a među prvima se pojavio voditelj i novinar Darko Tanasijević, koji nam je otkrio kako reaguje na komplimente koje dobija u poslednje vreme.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Tanasijević, voditelj "Elite"

- Moram da priznam, sve je više u poslednje vreme, ali ih dugo godina nisam dobijao... Mene kad neko počne mnogo da hvalim, ja pocrvenim, postidim se. Ili mislim da me neko laže, ali poradiću na tome - rekao je Darko, pa dodao:

- Ja volim da hvalim. Hvalim često prijatelje, porodicu, kolege... Kad nemam lepo šta da kažem, ja prećutim - istakao je on.

- Napornije je partijati, nego raditi. Ovo je mesec slavlja. 30 dana, 30 događaja. Danas imamo poseban povodo, portal slavi. Ovvde sam, pa trčim u Šimanovce. Kako postižem ne znam, na šta ličim ne znam. Ali mlad sam, imam još elana. A i kad imamo ovakav jedan povod - dodao je on.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko o učesnicima "Elite 8"

Darko je progovorio i o problemima Miljane Kulić, koja je danas saznala da ima vanmateričnu trudnoću.

- Nisam se čuo sa Marijom i Zolom, iako mi je Marija pisala. Želim da večaras porazgovaram sa Miljanom o tom problemu i da vidim u kom pravcu ona razmišlja. Sa Marijom i Zolom se nisam čuo privatno, ali čuću se poslovno... Nemam tu moć da rešavam te probleme... Miljana se baš radovala ovoj trudnoći, dosta je pokolebalo ovo što je saznala da je vanmaterična trudnoća. Znamo da je ona paničarka, uticaće na nju - istakao je Tanasijević.

Tanasijević je kratko prokomentarisao i diskvalifikacije učesnika "Elite 8", pa se osvrnuo na prozivke Anđele Đuričić, za koje nije dobio izvinjenje.

- Nemam šta da dodam o diskvalifikaciji, pravila igre su jasna, bili su upućeni u sve to pre nego što su potpisali ugovore. Ko je napravio neki prestup, on je diskvalifikovan - poručio je Darko.

- Nisam dobio izvinjenje. Možda sam ga očekivao, ali nisam ga dobio - poručio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading