PRVO OGLAŠAVANJE ZOLE NAKON RASKRINKAVANJA: Otkrio sve o NOVOJ DEVOJCI, trudnoj Miljani ne sme pred oči!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne sme da sazna da Lazar Čolić Zola ima novu devojku!

PRVO OGLAŠAVANJE ZOLE NAKON RASKRINKAVANJA: Otkrio sve o NOVOJ DEVOJCI, trudnoj Miljani ne sme pred oči!

Foto: M.P./ATAImages

Danas je kao bomba odjeknula vest da Lazar Čolić Zola ima novu devojku, te da je prevario trudnu Miljanu Kulić, što je otkrio njegov čuvani bliski prijatelj Ivica za televiziju Red u video pozivu. Međutim, Zola se sve do ovog trenutka nije oglašao, te je voditelju emisije ,,Pitam za druga" Jovanu Iliću poslao zvaničnu izjavu po pitanju ove situacije. 

Naime, Zola je izneo tvrdnje da nema devojku, te da se čuo sa Ivicom, koji mu se pravdao, a u poruci je poručio sledeće:

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

MIljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Nemam nikakvu devojku, on mi je rekao da je pričao da sam imao kombinaciju pre nego što sam ušao u rijaliti... Kakva crna devojka, ne znam o čemu pričate - rekao je Zola u glasovnoj poruci.  

Podsetimo, Ivica je o njegovoj novoj devojci rekao sledeće:

- Zola je pre Miljaninog ulaska u "Elitu" već našao devojku, ja ne znam kakva je ni ko je. Zola je trenutno u Švajcarskoj - objasnio je Zolin prijatelj, na konstataciju voditeljke da joj je Zola poslao poruku da ne može da se javno oglašava "jer je situacija ozbiljna".

Foto: M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola Elita

 

Gledao sam taj razgovor. Dok je pričala sa Marijom, u meni se nešto probudilo da joj ja dam podršku zbog tog Marijinog poteza, uvek su se takve stvari odlučivale od strane Marije, da li će roditi ili neće roditi... Marija je donosila uvek odluku. Miljana ima dovoljno godina i treba da donosi odluke u svom životu, pitaju se Miljana i Zola, a ne Marija. Znam jednu stvar još, Zola je javno rekao da nije nikada čuvao nijednu osobu sa kojom je vodio ljubav - zaključio je Ivica u Red, pa otkrio šokantnu informaciju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading