OVU FOTOGRAFIJU ANĐELE ĐURIČIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Crnogorka prevazišla sve BIZARNE fetiše iz Zadruge!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplicitne fotografije Anđele Đuričić kruže internetom.

OVU FOTOGRAFIJU ANĐELE ĐURIČIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Crnogorka prevazišla sve BIZARNE fetiše iz Zadruge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić je odlučila ponovo da uđe u rijaliti, kako bi se "oprala" od titule ljubavnice i ponašanja u "Zadruzi 6", kada je ušla u vezu sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Iako tvrdi da joj je to najveća greška i da je pokazala sve ono što nije, Tara Simov, nekadašnja rijaliti cimerka mlade Crnogorke potrudila se da gledaoci ne zaborave sve što je Anđela radila, kako u rijalitiju, tako i van istog. Sada je objavila Anđelinu eksplicitnu fotografiju, koju je slala bivšem dečku, a koja je završila na internetu. Iako sebe smatra konzervativnom devojkom, čini se da je Đuričićeva poprilično slobodna pred kamerama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov, Anđela Đuričić

Podsetimo, nakon što je Tara prve fotografije gole Anđele Đuričić objavila, zadrugarka se oglasila putem Instagrama i objasnila o čemu je reč i kome je taj materijal bio namenjen:

- Da, moji klipovi su sa jednim muškarcem sa kojim sam bila u vezi, ako znaš kako izgleda veza? Pa vidiš nisam morala da brinem da li sam zatrudnela sa slučajnim prolaznikom, da pijem antibebi pilule i ispiškim plod majko decenije. A da ne spominjemo ko te je šišao i kako te je ulica divno vaspitala. Moja greška jedna sa 25 godina je danak neiskustvu, a ti si već sa 22 previše iskusna da bi te ičega bio blam. I ne brini sa takvima ne ulazim u rat, već samo da te podsetim ko si, ako si zaboravila - napisala je Anđela Đuričić na Instagram profilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading