MILIČIN SNIMAK SA OTVARANJA "ELITE 8" IZGOREO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Desingericin hit je vinuo u nebesa, njena verzija "Bauljam i ćarlijam" če postati KULTURNA BAŠTINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovskim pojanjem moderne pemse priredila šou koji je postao viralan.

MILIČIN SNIMAK SA OTVARANJA "ELITE 8" IZGOREO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Desingericin hit je vinuo u nebesa, njena verzija "Bauljam i ćarlijam" če postati KULTURNA BAŠTINA!

Foto: Printscreen/PINK

Poznata etno pevačica Milica Dugalić privukla je pažnju javnosti svojim ulaskom u rijaliti šou "Elita 8".

Naime, već na samom početku, ona je pokazala svoj izuzetan talenat i hrabrost prihvatanjem izazova voditelja Darka Tanasijevića.

Dugalićeva je od njega dobila zadatak da otpeva pesmu "Bauljam i ćarljiam" Dragomira Despića Desingerice dovoljno glasno da je čuje drugi voditeljski par udaljen nekoliko desetina metara.

 

 

Njen kosovski način pevanja oduševio je prisutne, a čak je i voditelj Milan Milošević s druge strane jezera izrazio divljenje, ističući da Milici mikrofon i nije potreban pored tako raskošnog glasa.

Interesantno je da je Milica Dugalić, pre ulaska u rijaliti, mirno odgovorila na pitanje o tome kako bi reagovala u slučaju da bude pokradena ili oštećena.

Njena smirenost i samouverenost su došle do izražaja kada je istakla da bi se snašla, te čak i da bi se "kockala" kako bi se izborila sa eventualnim problemima.

Ovakav stav govori o njenom samopouzdanju i spremnosti da se suoči sa izazovima.

Nakon ulaska, Milica je istakla da nije primetila nikakvu nelagodnost od strane Miljane Kulić, te da bi rado pružila ruku kada bi se srele. Ovo ukazuje na to da između njih nema neprijateljstva i da su spremne da izgrade harmoničan odnos unutar rijaliti šoua.

Milica Dugalić je svakako unela svežinu i energiju u "Elitu 8", te se sa nestrpljenjem očekuje dalji tok njenog predstavljanja u ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.09.2024 05:40

MILICE...SVAKA TI ČAST...POKOPAJ MIĆU, NEOSTVARENOG KAO PEVAČA...POKOPAJ OVE TZV.MLADE KOJI TE ISMEVAJU, PO MIĆINOM UPUTSTVU...JER NE MOŽE DA PODNESE DA NIJE GLAVNI...DA JE PROMAŠEN KAO PEVAČ...MIĆA JE Z...L...O...