JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG PORODIČNOG SNIMKA: Mnogi ovo nisu očekivali od njega, kad su videli da je VRAG ODNEO ŠALU, pljušte osude sa svih strana (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komičar Jovan Radulović potencijalni je učesnik "Elite 8"

JODŽIRA URNIŠU NA MREŽAMA ZBOG PORODIČNOG SNIMKA: Mnogi ovo nisu očekivali od njega, kad su videli da je VRAG ODNEO ŠALU, pljušte osude sa svih strana (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir najavio ulazak u rijaliti

Crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović Jodžir zaintrigirao je javnost objavom na osnovu koje su mnogi zaključili da ulazi u rijaliti šou "Elita 8".

Naime, on je snimio video kako se pozdarvlja sa članovima porodice, a njjegov rastanak sa najbližima bio je veoma emotivan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

 

Jasno se vidi kako svi plaču dok ga prate za Beograd, a ovaj dirljivi video izazvao je reakcije korisnika društvenih mreža.

 - Vratiće se tata životi moji, volim vas - napisao je Jodžir uz snimak, a potom su krenuli da se nižu razni komentari.

- "Ja mislio ide čovek u rat, a on ide u rijaliti" - napisao je jedan od korisnika "X" mreže, dok su zabeležene i sledeće reakcije ispod videa:

- "Šta mu je ovo trebalo", "Iskreno, šok", "Meni ovo nije normalno", "Svaki rastanak je težak, pa makar i ovakav za rijaliti."

Podsetimo, iako je u širokim narodnim masama postao popularan kao zabavljač i zafrkant, Jodžir je poznat i kao bivši reprezentativac u karateu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Irena i Jovan Radulović se znaju ceo život, a sedam godina su u ljubavi

Oženjen je crnogorskom voditeljkom Irenom, sa kojom imam dvoje dece.

On je svojevremeno otkrio da se njegova supruga pre njega zabavljala sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem i to čak pet godina.

Takođe je priznao da njih dvoje nisu raskinuli da bi se Irena smuvala sa Jodžirom, jer su se njih dvoje smuvali tek dve godine nakon te veze.

Jodžir je sa svojom suprugom već četiri godine u braku, a pre toga su bili zajedno još tri, te su jedno dete dobili pre braka, a drugo u braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading