OTKRIVEN TAČAN DATUM ULASKA MARIJE KULIĆ: Odmah je čeka RAT sa ključnim čovekom! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović razvezao jezik i otkrio sve detalje!

OTKRIVEN TAČAN DATUM ULASKA MARIJE KULIĆ: Odmah je čeka RAT sa ključnim čovekom! (FOTO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Bivši zadrugari Marija Kulić i Marko Đedović nastavili su svoj rat prepucavanjem putem storija na društvenoj mreži Instagram. Iako su mnogi očekivali da ih vide u "Eliti 8", to se u subotu i nedelju nije dogodilo, ali je Đedović tokom prepucavanja otkrio kad ulaze u rijaliti.

- Šta je duvadžijo, ti se biješ sam, pa upadaš u depresiju od lepog života? Da li su ti dobro sredili surlu, bolje dišeš? Pa, preteruše i dalje, pričaju mi ljudi koji duvaju zajedno sa tobom. Smanji malo, neće ti to doneti dobro - napisala je, između ostalog, Marija.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, E-stock

Marija i Đedović će obračun nastaviti u "Eliti 8"

Đedović joj je brutalno odgovorio.

- Ne duva se na nos, pačavro. Hajde, nastavi da p*šiš k*rac za pare na storijima jer znaš da ulaziš, ali nema pristanka na ucene! Vi ovoj pijanoj još verujete, a što se duvanja tiče, možeš da se sagneš, kao što si Bebici(znam, Makice, sve, samo malo pranja bilo da bi svoja g*vna pojela za pare) - započeo je Đedović, pa nastavio:

- Izvori su ti kao i oni za most. "Pričaju ti" da sam duvao na nos. Ajde, bre, lažovi nepismeni. Ajd zamlažuj debile još malo, pa od subote u 22 časova p*šenje k*rca i da pojedeš i ova g*vna. Vidimo se! - poručio je Marko putem svog storija.

Republika

Foto: Instagram.com

Prepucavanje Marije Kulić i Marka Đedovića

SPISAK UČESNIKA "ELITE 8"

Podsećanja radi, u subotu i nedelju se u Belu kuću uselilo 59 takmičara.

Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Ivan Marinković, Uroš Rajačić, Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Mateja Matijević, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš Simonović i Silvija, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović, Lule Bahanalija, Ana Nikolić (nekada Giba Vasić) sa dečkom Stefanom, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza, Jordanaka Denčić Džordži, Aneli Ahmić, Nikola Grujić Gruja, Milana Mima Šarac, Mića Jovanović, iliti Ćomi Boj, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković Mrvica, Danilo Dača Vrijević, Ana Spasojević, Nikola Škatarić, Đole Kralj, Bojana Tanasić Barbi, Sara Stijević, Branka Knežević, Raško Mladenović, Katarina Samardžić, Viktor Amos, Lepi Mića, Miloš Radulović,Petar Ilić Ćirilo, Dragomir Mijatov, Danijel Dujković Munjez, Snežana Vlajkov, Aca Kockar, Matea Stanković, Milica Dugalić, Monika Stanojkova i Nenad Marinković Gastoz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading