NOVA UČESNICA ELITE 8 IMA TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU! Evo šta je otkrila kod Dušice u studiju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radila sam razne kampanje i u kontaktu sam sa brojnim poznatim ličnostima sa naše javne scene, rekla je ona na početku.

NOVA UČESNICA ELITE 8 IMA TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU! Evo šta je otkrila kod Dušice u studiju!

Foto: Printscreen/Pink TV

Branka Knežević, koja živi u Novom Sadu ima tešku životnu priču, a u Elitu 8 ušla je jer je sve vezano za rijaliti za nju veliki izazov. 

- Radila sam razne kampanje i u kontaktu sam sa brojnim poznatim ličnostima sa naše javne scene. Volela bih da mi rijaliti donese mnogo toga dobrog. Kad mi se dese problemi sama sve rešava. Takva sam osoba i ne mislim da je to loše. Uvek sam svoja i kad ste takvi u životu ne možete ni u čemu pogrešiti - rekla je ona tokom svog predstavljanja. 

Foto: Printscreen/PINK

Branka Knežević

 

Bela kuća je postala noćas bogatija za ukupno 40 članova, a to su: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Ša, Miona Jovanović, Luka Malešić, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza, Jordanka Denčić - Džordi, Aneli Ahmić, Nikola Grujić - Gruja, Milena Šarac - Mimas, Mića Jovanović, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković - Mrvica, Dačo Virijević, Ana Spasojević i Nikola Škatarić.

Foto: Printscreen/PINK

Đole Kralj

 

Pre nje, poznati tarot majstor, Đole Kralj, koji je gledao sudbinu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, predstavljen je kao prvi takmičar pete grupe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

08.09.2024 05:58

Svi kao imaju teške priče...ali na žalost to ne prolazi kod naroda...kod njih prolazi neškolovana, primitivna, zla i promašena ANITA STANOJLOVIĆ...PO UPUTSTVU LEPOG MIĆE...KAO PRAVI PUT...MISLI DA ĆE TO DA NAPLATI...ALI TO ŠTO TZV.LEPOTICA RADI KRATKOG JE DAHA...A ŠTO SE TIČE LEPOTE I LEPOTICA...TO SU REALNO JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ...VRHUNSKA LEPOTA...PAMET...U SVAKOM POGLEDU SAVRŠENSTVO...A ANITA JE SELJAMČURA, PRIMITIVNA, NEŠKOLOVANA, GLUPA...