PINK IZDAO ZVANIČNU INFORMACIJU ZA ANITU STANOJLOVIĆ: Evo kakvo je stanje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje produkcije!

PINK IZDAO ZVANIČNU INFORMACIJU ZA ANITU STANOJLOVIĆ: Evo kakvo je stanje!

Foto: Instagram.com, Printscreen

Večeras na televiziji Pink, gledaoci kraj malih ekrana ispratiće poslednju emisiju "Narod pita" za ovu sezonu "Elite 7". Kao što je najavljeno, subota 7. septembar označava početak nove, "Elite 8", ali pre toga fanovi rijaliti imaće priliku da se ove godine poslednji put uključe uživo u program i iskažu svoja mišljenja.

Kako tradicija nalaže, voditeljka Maša Mihailović će u toku večeri ugostiti pobednicu "Elite 7", starletu Anitu Stanojlović, koja se nedavno vratila sa odmora sa svojim sinom Aleksejem.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović večeras stiže u Narod pita

Anita će odgovarati na pitanja gledalaca, a takođe će otkriti kako joj se život promenio nakon pobede u "Eliti", kao i kako napreduje njen privatan biznis. Takođe, gledaoci će imati priliku da saznaju detalje o Anitinom ljubavnom životu i vezi sa trećeplasiranim učesnikom Anđelom Rankovićem, sa kojim je još uvek u skladnom odnosu, iako su im mnogi predviđali krah ljubavi.

Podsećanja radi, Anđelo Ranković je nedavno izjavio da, iako su proslavili osam meseci romanse, njihov glavni problem je i dalje ljubomora, ali da rade na tome kako ne bi dolazili u neprijatne situacije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović i Anđelo Raković uživaju u vezi

Mnogo sam ponosan na nju. Iznenadila je i mene, a ne samo javnost. Mnogo je napredovala u odnosu na ranije. Ljubomora je veliki problem u našem odnosu, ali i to je značajno poboljšala - rekao je bivši učesnik "Elite" na otvaranju  restorana "The Pijaca 2" na Bežanijskoj kosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading