JANJUŠ SA BIVŠOM ŽENOM I LJUBAVNICOM ULAZI U ELITU 8! Otkrivamo kakav dogovor ima košarkaš!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je odavno naviknut na dug boravak u rijaliti programima, godinama ulazi i njemu nije problem da toliko bude odvojen od porodice.

JANJUŠ SA BIVŠOM ŽENOM I LJUBAVNICOM ULAZI U ELITU 8! Otkrivamo kakav dogovor ima košarkaš!

Foto: Printscreen/Instagram, Zadruga official, Republika

Bivši učesnik rijalitija Elita Marko Janjušević Janjuš u pregovorima je sa produkcijom Pinka da uđe u narednu sezonu rijalitija, a kako smo saznali, ponudu su dobili i njegova bivša supruga Ena, kao i bivša devojka Aneli Ahmić, koja je već bila na sistematskom pregledu.

Naime, bivši košarkaš će se opet naći na velelepnom imanju u Šimanovcima, ali će situacija sa njegovim boravkom po svemu sudeći biti dinamičnija, ako u rijaliti uđu i njegove nekadašnje partnerke. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Janjuš je odavno naviknut na dug boravak u rijaliti programima, godinama ulazi i njemu nije problem da toliko bude odvojen od porodice. Isto je i sa Aneli, međutim, njegova bivša supruga nema to iskustvo - priča izvor i dalje otkriva: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i bivša supruga Ena

 

- Situacije će sigurno da bude zanimljiva, s obzirom na to da ovaj trougao ima da razjasni i pojasni razne stvari, počevši od njegovih neverstava i slično. Janjuš ima istoriju sa obe, a pitanje je i kako će se one odnositi jedna prema drugoj. Aneli nema ništa protiv Janjuševe bivše žene, a Ena sa druge strane može debelo da ga raskrinka. Svakako će biti zanimljivo gledati ovo suočavanje pred kamerama. 

Foto: Republika

Aneli Ahmić

 

Podsećamo, Janjuš i Ena su u dobrim odnosima uprkos svemu, a on svaki trenutak po izlasku iz rijalitija koristi da sa ćerkicom i bivšom ženom provede kvalitetno vreme. Ena mu nije zamerila što je sa Aneli jer je odavno i ona krenula svojim putem i tu nema zle krvi. Ponuda joj je svakako primamljiva, pa mnogi tvrde da će oberučke prihvatiti ponudu kako bi to iskoristila. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading