Marko Đedović u Minskom polju otkriva: Mioni je Stanislav napravio pakao od života!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša ulaze u "Elitu 8", a Marko Đedović je u emisiji "Minsko polje sa Sanjom" progovorio o tome šta mu je pevačica ispričala kada su napustili rijaliti i zbog čega je raskinula vezu sa Stanislavom Krofakom. Kako kaže, nije mu bilo dobro kada je čuo pojedine detalje iz njihove veze, te smatra da je reper za nju idealna prilika.

Novinar Marko Đedović poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je tako voditeljki Sanji Arsić otkrio mnoge detalje o bivšim učesnicima koje javnost nije znala. On se dotakao i veze Mione i Ša i njihovog ulaska u "Elitu 8", te priznao da je Miona imala pakao od veze sa Stanislavom i da je podržava da opstane sa reperom.

- To šta je meni Miona ispričala za Stanislava je jezivo. Pitao sam je zašto to nije rekla u rijalitiju dok smo bili, a ona kaže da joj niko ne bi verovao i da bi govorili kako se pere. Stanislav po njenoj priči nije uopšte takav kako se predstavlja. Svašta sam još nešto čuo i pored toga što mi je Miona priznala. Njena majka bi trebalo da sa njom razgovara i čuje kako je njoj stvarno bilo sa Stanislavom. Ša i ona napolju baš lepo funkcionišu, a unutra će opstati samo u zavisnosti od Mioninog ponašanja prema njemu - rekao je Marko.

Đedović se dotakao i Matore na koju je mnogo ljut!

- Ja sam za razliku od nje i dalje prijatelj jer ja sve imam u telefonu i čuvam, a ništa još pokazao nisam i neću. Ona se pozivala na naše drugarstvo koje nije ni postojalo, a ja sam ćutao i puštao je. Ona i ja nikada nismo bili toliko bliski kao što je ona govorila. Ja sam uz nju bio kada se dešavalo sve ono sa Anitom i mislio sam da je poludela u nekom momentu. Na kraju se ispostavilo kakav je ona folirant. Ona sve radi zarad medija, tako je bilo i za svadbu, da se priča o prvoj gej svadbi i čudima. Čuj tolika propast za Anitom sa kojom je bila u braku 20 dana napolju - opleo je novinar.

On je u emisiji otkrio i detalje o početku nove sezone rijalitija, a vi u videu na početku teksta pogledajte celu emisiju i saznajte još sočnih detalja vezanih za rijaliti učesnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading