VARAM U BRAKU, U VEZAMA SAM VERAN: Janjuš je ovim stavovima navukao GNEV NA SEBE, otkrio sve o paralelnim odnosima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević uporedio ženu sa pasuljem, koji dosadi kad se stalno konzumira.

VARAM U BRAKU, U VEZAMA SAM VERAN: Janjuš je ovim stavovima navukao GNEV NA SEBE, otkrio sve o paralelnim odnosima!

Foto: printskrin instagram

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš šokirao je svojim izjavama u noćašnjoj emisiji "Narod pita" u kojoj je pomenuo svoje veze i brak sa suprugom Enom, sa kojom ima ćerku, tvrdeći da za razliku od zakonite žene, devojke u vanbračnim odnosima nije varao.

Međutim, jedan gledalac koji se uključio u program uživo ga je podsetio da nije bio baš tako veran ni prema partnerkama u rijalitiju.

- Seti se situacije kad se Aneli suočavala sa Stanijom, ti si prvi ustao da braniš Aneli, a dok je imala razgovor, ti si sa Jovanom imao intiman odnos, da li je to u redu - pitao je gledalac.

- Kako mislite intiman odnos, mi tada nismo bili u vezi, samo smo se muvali. Ja se napolju muvam sa dosta njih i ne ljuti se nijedna, sve znaju da se muvamo međusobno, uhvatim neku za si*u nekad i to je skroz normalno. Ja kad sam u vezi onda sam veran - odgovorio je Janjuš.

Republika

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš iznenadio sve stavom o vernosti

- Jovana je priznala da si je pitao za odnose na slavi dok si bio sa Aneli u vezi, da li je to vernost - nastavio je sa ispitivanjem gledalac.

Kad sam u vezi ja ne varam, dok sam bio u braku, onda sam varao, ali kad sam u vezi, onda ne varam. U braku je sasvim normalno varati, da l' bi vi mogli svaki dan da jedete pasulj, isto tako, ne možeš stalno jednu ženu da okusiš. Vi ne možete da verujete da ja svakoj govorim da je volim, sa jednom devojkom sam se dopisivao tri dana i odmah sam joj rekao da je volim - objasnio je Janjuš.

- Koga si više voleo Aneli ili Maju - zanimalo je gledaoca.

- Aneli sam više voleo, ona mi je tako bila simpatična uf. Ja ako bih ušao u rijaliti to bi bilo kasnije a ona će već naći princa na belom konju, znaš koja će to armija da bude - priznao je Janjuš.

- Kakvo sada mišljenje imaš o Urošu Staniću - promenio je temu na kraju gledalac.

- Neki kreten ga je udario, nosio je kragnu, meni je on duša ozbiljna i žao mi je njega. Kad bih video toga nadrljao bi od mene, uhapsili su ga i treba da ga prebiju tamo u zatvoru - zaključio je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading