Ivan Marinković otkrio PAKLENU TAKTIKU za "Elitu 8": Nameračio se da pokaže da još nije za STARO GVOŽĐE, evo na koju kartu će da IGRA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Jelene Ilić tvrdi da će njih dvoje da se ophodne kao stranci.

Ivan Marinković otkrio PAKLENU TAKTIKU za "Elitu 8": Nameračio se da pokaže da još nije za STARO GVOŽĐE, evo na koju kartu će da IGRA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Među bivšim rijaliti učesnicima koji su danas bili na lekarskom pregledu pred ulazak u "Elitu 8" bio je i Ivan Marinković, koji je, između ostalog, progovorio o mogućnosti da se ove sezone zaljubi pred kamerama. 

Naime, Ivan koji je u "Elitu 7" ušao kao oženjen čovek sa supugom Jelenom Ilić, koja mu je pred sam kraj rijalitija nabila rogove prevarivši ga sa Urošem Rajačićem, priznao je da je emotivno prazan i slobodan, te da će biti lak plen slobodnim devojkama u Beloj kući. 

Republika

Foto: Republika

Ivan Marinković priznao da je emotivno prazan, ali slobodan za nove avanture

On se prvo osvrnuo na to što će se sasvim izvesno u istom prostoru ponovo naći sa bivšom koja mu je u prethodnoj sezoni priredila šta je priredila, te istakao da će u tom slučaju oboje nastaviti kao da između njih nikada ništa nije ni bilo.

- Sa Jelenom sam završio što sam imao. Ona će voditi svoj život, a ja svoj. Ako se desi neka ljubav, to nije nemoguće, jer poznajući sebe, posle emotivnih krahova vrlo brzo nađem nekog. Biću super s time ako Jelena pronađe nekog. Morate razumeti jednu stvar: nisam ja taj koji je prevario - rekao je Marinković za Srbija Danas, pa naglasio:

- Ulazim potpuno emotivno prazan i slobodan, i zato mislim da postoji šansa da se zaljubim. Naravno, ne planiram, znate me. Nije da ulazim u rijaliti kako bih pronašao devojku. Ali, znajući sebe, postoji velika šansa da mi se desi nešto tako. Što se Jelenine situacije tiče, ona će morati da preispita svoje emocije i da razjasni kako se sve to desilo. Mislim da će ona verovatno tražiti nekog. Meni to neće smetati. Ona planira da nađe nekog, to je moje mišljenje. Ne znam kako bi se Jelena drugačije snašla tamo, možda grešim. Ne znam šta je njen tip muškarca. To što je bila sa mnom ne znači da će biti sa nekim kao što sam ja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading