"Pa, dobro, šta, lagano...": Šok-reakcija Maje Marinković na Krofakovo uništeno auto - ovo ga je pogodilo više od raskida (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi misle da je Stanislava stigla karma da i on zbog nečeg pati.

"Pa, dobro, šta, lagano...": Šok-reakcija Maje Marinković na Krofakovo uništeno auto - ovo ga je pogodilo više od raskida (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Nakon raskida Maje Marinković i Stanislava Krofaka društvene mreže su preplavljene komentarima i spekulacijama o njihovom pomirenju, međutim Takijeva mala je na sve to stavila tačku tvrdeći da Pantera više ne zanima.

U međuvremenu je osvanula vest da je Krofaku neko izgrebao njegov novi automobil koji je kupio u vreme dok se još zabavljao sa Majom i toliko se radovao što je sam sebi ispunio san, da su mnogi pomislili da ga novi besni automobil usrećuje više nego Marinkovićeva.

Zbog toga deluje da ga je mnogo i pogodilo kada je objavio sliku kako mu je uništen novi porše.

Lako je auto grebati, dođite meni u oči, pa recite šta vas muči - napisao je Stanislav uz fotografiju izgrebanog automobila, uopšte ne krijući da kipti od besa. 

Međutim, nakon ovih vesti, oglasila se i Marinkovićeva na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak se požalio da mu je neko oštetio nova kola

Naime, ona je u storiju podelila objavu jedne od svojih fan stranica koja je ispratila njeno ekskluzivno pojavljivanje u jednoj emisiji, gde joj je osmeh razvučen od uva do uva, pa su mnogi povezali da je to njen odgovor na to što se karma pobrinula da i njen bivši malo pati, pa makar i zbog automobila.

Najveća simbolika je u nazivu stranice "pa, dobro, šta, lagano", ali i u Majinom kezu kao da likuje nad situacijom.

- Maja nije baš bezbolno podnela raskid, vidno je bila tužna u prvo vreme, ali se brzo dozvala. Nije zaslužila da je Stanislav baš tako hladno iskulira, pa evo dočekala je da vidi i da on malo pati, ako ne zbog nje, onda zbog toga što njemu najviše znači, a to je ova besna mašina - komentariše jedan rijaliti fan, pa nastavlja:

- Teško je ne pomisliti odmah na Maju, posle Krofakovog peha sa autom. Da su u istom gradu, neko bi još pomislio da mu ga je ona izgebala, mada ga je ona skroz prekrižila, pa i da su bliže, nju on više ne interesuje. Tako da je karma sama odradila svoje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading