UROŠ STANIĆ I ANELI AHMIĆ SKOVALI PLAN PRED ELITU 8! Evo šta sprema bivši učesnik rijalitija! Pred kamerama će se svašta dešavati!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić je spremniji za rijaliti više nego ikada!

UROŠ STANIĆ I ANELI AHMIĆ SKOVALI PLAN PRED ELITU 8! Evo šta sprema bivši učesnik rijalitija! Pred kamerama će se svašta dešavati!

Foto: instagram.com/urosstanicus

Aneli i Uroš Stanić

Bivši i budući učesnik rijalitija Elita Uroš Stanić, napravio je plan sa drugaricom i nekadašnjom cimerkom Aneli Ahmić, a koji je vezan za naredi period, kada je rijaliti u pitanju. Naime, Uroš tvrdi da ga je Aneli posavetovala šta da radi kako bi osvojio nekog sigurnog muškarca pred kamerama, što je on oberučke prihvatio.

Foto: Republika

Uroš Stanić

 

- Aneli i ja smo dugo razgovarali i rekla mi je da moram da promenim neke taktike ako hoću da nađem svog budućeg partnera u rijalitiju. Vidim da će ekipa u Eliti biti zanimljiva, ali ne mogu još uvek da otkrivam ko mi se dopada. Sve će narod da vidi pred kamerama, a od mene naravno da svi mogu da očekuju spektakl - rekao je Stanić za medije prilikom dolaska na sistematski pregled danas u toku dana.

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić

 

Inače, Uroš Stanić koji bi uskoro trebalo da se pojavi i u predsojećoj sezoni popularnog rijalitija nedavno je doživeo stašnu neprijatnost, prilikom koje je zadobio i telesne povrede. 

Nakon početnog šoka i javnog obraćanja da je zabrinut za svoju bezbednost, on je rešio da se uhvati u koštac sa strahom i vrati svakodnevnim aktivnostima.

Prvo je juče objavio da je angažovao advokata koji radi na tužbama, a već danas je potpuno izašao iz ilegale i prkosno se prošetao centrom Beograda.

Sve vreme mu je pravila društvo rijaliti cimerka Milica Veličković, sa kojom je prvo sedeo u kafiću na Trgu republike, a zatim sa njom i prošetao Knez Mihailovom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading