HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA RANKOVIĆA! Evo šta priča nakon Matorinog gostovanja u emisiji! Opet je žacnuo za sve pare!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo je morao da pecne, ali s pravom po mišljenju mnogih...

HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA RANKOVIĆA! Evo šta priča nakon Matorinog gostovanja u emisiji! Opet je žacnuo za sve pare!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša učesnica rijalitija Elita Jovana Tomić Matora, gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", pa se posebno dotakla Anđela Rankovića, koji je u vezi sa njenom bivšom partnerkom Anitom Stanojlović. Matora kaže da maneken ima fetiš na njene devojke, te zato često na njih baca oko.

Sada se i on oglasio, pa je kratko prokomentarisao celu situaciju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora

 

- Ma ne zanima me da pričam bilo šta na tu temu. Jovanini postupci govore samo o njoj i to je sve. Ne želim da ratujem sa bilo kim, gledam svoj život i svoja posla - kratko je rekao maneken.

Podsetimo, Jovana tvrdi da Anđelo ima fetiš na njene devojke, pa da zbog toga gleda da joj skine svaku partnerku sa kojom uđe u stabilnu vezu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

Jovana je podsetimo, u toku emisije ušla u sokob i sa Lejdi Di.

Foto: Ata images, Republika

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Ja nemam problem niti lošu krv sa bilo kim, vidim da je ona pri svom karakteru i mnogo mi je to draže nego da imamo animozitet, a izlazimo zajedno kao što neki rade. Uvek ću svima pružiti ruku i zaista nema potrebe da objašnjavanjem - rekla je Matora, a Lejdi se nadovezala:

- Meni je krivo što se sve tako izdešavalo i zaista sam htela da se to ispravi, krivo mi je što je sumnjala u mene, ali ne mogu da zaboravim razgovor na klupi kad je prišla. Prvo jako me je razočarala jer nije odmah došla da ispravimo već je verovala nebitnoj personi Sandri Rešić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading