STRAVIČNA SCENA! Anđelu Đuričić sačekao KOFER, zbog Zvezdana pomišljala na OVO - roditelji je jedva izvukli iz KANDŽI PROPASTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić otvorila dušu o teškom periodu!

STRAVIČNA SCENA! Anđelu Đuričić sačekao KOFER, zbog Zvezdana pomišljala na OVO - roditelji je jedva izvukli iz KANDŽI PROPASTI!

Foto: E stock

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga" raskinula je vezu sa Zvezdanom Slavnićem. Kako se spekuliše ona će za nedelju dana ponovo ući u rijaliti ,,Elita 8", gde će ogoliti svoj život o burnom periodu koji je iza nje. 

Da li si se plašila njihovih pitanja?

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Anđela Đuričić priča o roditeljima

 

- Jesam, to mi je bio najveći stres. Negde sam znala suštinu problema, ali eto sve je to možda bilo preuveličano dok sam bila u rijalitiju. Nadala sam se da će normalno proći taj razgovor, ali najgori strest i najveći sam doživela kada sam trebala da se pojavim ispred kuće. Brat me sačekao sa koferom na aerodromu, a kada smo došli kući rekla sam mu da on ide, a ja ću polako. Prvo su pali razgovori i suze, ja nisam znala da li da uđem. Ručali smo prvo i onda polako kroz razgovoru su mi rekli nema vraćanja kroz Beograd, to je kraj. Trebalo mi je par dana da shvatim šta su mi rekli, ali posle par dana sam svojevoljno završila taj odnos. Sto posto su bili u pravu, ja sam taj svoj kiks i grešku prihvatila apsolutno. Sad imam osećaj da je to bilo pre dva života, to je negde ostalo iza nas.

Da li si odlazila kod psihologa?

- Imala sam momente kada sam to stvarno želela, to nije sramota, bolje ići i praviti probleme, ali nisam išla. Nije mi sada krivo jer nisam imala poverenja, nikome nisam verovala više. Nisam mogla da to poverenje nađem i da to sama sa sobom rešim, podelila sam sa porodicom šta sam mogla, šta nisam držala sam u sebi. Na kraju krajeva bitno je da sam ja sve sa svojim mislima prebrodila. Nije mi bilo lako stvarno, trebalo mi je vremena da shvatim na šta sam žmurila, šta sam radila, mnogo je stvari bilo da shvatim da moram da oprostim sebi. Pogrešila sam prema roditeljima, preživeli su veliki stres. Bilo mi je teško da oprostim to što sam povredila ljude koje volim, idemo novi život, nema tu mesta za kajanje, život ide dalje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading