ISTINA JE, ANĐELU SE OSTVARIO NAJVEĆI SAN! Anita Stanojlović ponosno pokazala NASLEDNIKA, zavirite u INTIMNU PROSLAVU! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A svi su sumnjali u njihovu ljubav!

ISTINA JE, ANĐELU SE OSTVARIO NAJVEĆI SAN! Anita Stanojlović ponosno pokazala NASLEDNIKA, zavirite u INTIMNU PROSLAVU! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđelo i Anita

Anita Stanojlović, pobednica rijalitija "Elita 7", nedavno je na svom Instagram profilu podelila niz provokativnih video sadržaja sa plaže, čime je izazvala veliku pažnju svojih pratilaca.

Foto: printskrin instagram

Anitin stori

 

Njeni storiji su zbog takvih objava sve praćeniji, a započeli s prikazivanjem zajedničkih trenutaka sa sinom Aleksejem, uključujući njihove zajedničke aktivnosti u luna parku. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje su upravo fotografije i snimci malog naslednika na plaži u Čanju, što je dodatno uzbudilo njene obožavaoce, te se ovih dana ta tema u javnosti često komentariše.

Danas je poseban dan za Anitu, jer ona i njen partner Anđelo Ranković slave svoju mesečnicu. Njihova ljubavna priča započela je pre osam meseci u rijalitiju koji je osvojio publiku, ali su Anita i Anđelo od tada uspeli da ostanu zajedno i izvan kamera. Ovaj dan označava njihovu drugu mesečnicu otkako su izašli iz rijalitija, a par je odlučio da podeli sreću sa svojim pratiocima putem društvenih mreža.

Anita je putem pomenute društvene mreže podelila momenat slavlja, a u kadru je bila ukrašena torta, ali i mali Aleksej.

- Srećna osma mesečnica majmunče - pisalo je kraj torte.

U objavi, Anita je izrazila svoju ljubav prema Anđelu rečima "Volim te, duško" i nazdravila šampanjcem, dok je mali Aleksej takođe bio prisutan u kadru, što je dodatno obogatilo trenutak. Iako su mnogi bili skeptični u pogledu njihove veze, par je uspeo da pokaže da su njihove emocije iskrene i čvrste, a njihova sreća je očigledna u svakom trenutku koji dele zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading