VELIKA LJUBAV MILJANE KULIĆ ULAZI U ELITU 8! Uhvaćeni ispred Pinka, odmah će nastati LOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazi sa devojkom, očekuje se haos!

VELIKA LJUBAV MILJANE KULIĆ ULAZI U ELITU 8! Uhvaćeni ispred Pinka, odmah će nastati LOM!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Macanović Bebica, bivši učesnik rijalitija "Elita", i njegova devojka Teodora Delić, vraćaju se u rijaliti kao jedan od takmičarskih parova. Njih dvoje su danas primećeni u zgradi televizije Pink, gde su održali brzinski susret sa novinarima.

Iako nisu želeli da komentarišu svoj ponovni ulazak, mnoge je zanimalo kako će njihov odnos izgledati u prisustvu Nenadove bivše partnerke Miljane Kulić, koja takođe ulazi u rijaliti.

Republika

Foto: printskrin instagram

Bebica i Teodora ulaze u Elitu 8

Podsećanja radi, Bebica je izjavio da jedva čekao da izađe iz "Eltie 7", te da je Teodora bila njegova glavna podrška tokom boravka u rijalitiju.

- Odlično sam, jedva sam čekao da se sve ovo završi, da izađemo napolje. Teodora me je sačekala, jedva sam čekao da izađem zbog nje, bilo mi je teško što je ispala pre mene što nismo oboje bili u finalu zajedno. Verujem da ćemo uspeti napolju, sve je super. Idemo kući da sednemo, da se odmorimo od svega i da nastavimo ono što smo zamislili. Jedva čekamo da odemo na odmor, baš smo umorni i iscrpljeni - pričao je tada on.

Inače, ooči početka osme sezone "Elite" otkriveno je mnogo zanimljivih novosti koje će sigurno privući pažnju gledalaca. Kako se saznalo, već 55 učesnika je potpisalo ugovor za učešće. Prema poslednjim informacijama, honorari za nove učesnike kreću se u rasponu od 300 do 500 evra nedeljno, dok su za istaknute rijaliti ličnosti predviđeni znatno veći iznosi. Najpoznatijim učesnicima se nude iznosi između čak 3.500 i 4.000 evra nedeljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading