MILJANA KULIĆ NEĆE NI DA ČUJE ZA VEZU SA IVANOM! Zgadio joj se zbog DRAME sa Jelenom, sve trpi zbog sina! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

27.08.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne bi sebe mogla da zamisli pored takvog čoveka.

Miljanu Kulić uhvatili smo sinoć ispred zgrade Pinka, neposredno pred gostovanje u emisiji "Narod pita", a ovu priliku smo iskoristili da porazgovaramo sa njom na temu pomirenja sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima sina Željka, zbog kog su i odlučili da spuste loptu:

- U ljubavi nikad sa njim, taman posla, nemamo iste poglede na svet i na život, ne bih mogla sebe da zamislim pored takvog čoveka. Mi smo u prijateljskim odnosima i volela bih da tako ostane, ništa više - bila je jasna Miljana Kulić za Republiku.

 

- Njegova Jelena priča sve negativno o meni, a ja joj ne bih davala na značaju. Ne znam što se venčavala ako joj nije odgovaralo sa njim... Normalni ljudi podnesu tužbu za razvod, a oni što rade, meni je to katastrofa, i ona i on! Na Ivana ne deluju nikakvi saveti, on se samo iznervira... Nek radi šta hoće, on je 14 godina stariji od mene! - dodala je Miljana.

Miljana se u emisiji osvrnula i na pomirenje sa Lazarom Čolićem Zolom, koje je, kako je navela, u pripremi, a po svemu sudeći se drži u strogoj tajnosti kako ne bi poremetilo njihove planove za predstojeću sezonu popularnog rijalitija koja startuje 7. septembra.

- Moj omiljeni lik je bio Zola u rijalitiju, on je dečko harizmatičan i Miljana to najbolje zna, sve u svemu mislim da je bio najbolji i njegova kraljica je Miljana Kulić. Želim da te pozdravim i da se držiš, nemoj da obraćaš pažnju na Milenu koja te napada, ne mogu ti ništa samo da laju. Zovem te iz Švajcarske i priča se da će biti nekog pomirenja, nadam se da će se to i dogoditi. Razlika između Terze i Zole je taj što je Zola tebe uvek branio, imate veliku podršku i mnogi bi želeli da se pomirite - rekla je Sanja iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading