ŠOK-BOMBA STANISLAVA ODMAH NAKON RASKIDA SA MAJOM! Krofak razludeo devojke jednim potezom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram gori zbog novih objava Stanislava Krofaka nakon raskida.

ŠOK-BOMBA STANISLAVA ODMAH NAKON RASKIDA SA MAJOM! Krofak razludeo devojke jednim potezom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon medijski praćenog raskida sa Majom Marinković, Stanislav Krofak se povukao u svoju teretanu u Zagrebu kako bi se posvetio svojoj fizičkoj kondiciji i prebrodio emotivni period koji je usledio nakon raskida. Iako je Maja nedostupna za komentare, Stanislav je aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje trenutke iz teretane i poruke o samopouzdanju.

Nakon završetka veze sa Stanislavom, Maja Marinković je nestala sa društvenih mreža, ostavljajući mnoge fanove u neizvesnosti. Iako je bila aktivna u medijima tokom veze sa Stanislavom, Maja je sada odlučila da se povuče iz javnosti i zadrži tajnovitost oko svojih emotivnih procesa.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

Tokom svoje veze, Stanislav i Maja su imali turbulentne trenutke, a jedan od neobičnih događaja koji je začudio javnost jeste Majino iskustvo kada je potrošila 500 evra na taksi do Zagreba nakon svađe sa Stanislavom. Ovaj događaj je dodatno uznemirio fanove i bacio svetlo na njihovu emotivnu dinamiku.

Maja je, po izlasku iz rijalitija, odmah kontaktirala s Filipom Carem, svojim bivšim dečkom, koji se sada oglasio za medije i otkrio šta misli o raskidu Marinkovićeve i Krofaka. Filip se, po svemu sudeći, povukao iz te priče, pa je odlučio da ostane suzdržan, a mnogi smatraju da postoji poseban razlog zašto ovu priču nije želeo preterano da komentariše, već je bivšoj poručio da ga ni najmanje ne interesuje, ni ona ni njen ljubavni život generalno:

Republika

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak, Maja Marinković i Filip Car

 

- Ne želim to stvarno da komentarišem, nije moja stvar i oni me ne zanimaju - rekao je Filip za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vana

26.08.2024 23:24

Ma verujem da nisu ni raskinuli, samo ga je, po zajedničkom dogovoru, pustila da se fokusira na sport, kao i svi sportisti pred velika takmičenja. Eto, živi bili, pa videli.