HAOS NA PINKU U NAJAVI! Oni večeras stižu u studio! Evo kakve su reakcije fanova na društvenim mrežama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na samom početku rijalitija "Elita" Terza je izazvao pažnju vrelim poljupcem s večerašnjom gošćom Miljanom Kulić, a sada će sedeti zajedno!

HAOS NA PINKU U NAJAVI! Oni večeras stižu u studio! Evo kakve su reakcije fanova na društvenim mrežama!

Foto: printscreen/RTV Pink

Prošle noći u popularnoj emisiji "Narod pita" gostovali su Lepi Mića, Slađa Poršelina i Luka Majčica, ali večeras će se voditeljka Maša Mihailović pozabaviti bivšim takmičarima. Jedan od njih Borislav Terzić Terza, bio je u centru pažnje zbog svojih bliskih odnosa sa obe gošće večerašnjeg izdanja Miljanom Kulić i Milenom Kačavendom.

Foto: Youtube.com/ZADRUGA UZIVO ELITA NAROD PITA : EKIPA UZIVO

Miljana Kulić

 

Na samom početku rijalitija "Elita" Terza je izazvao pažnju vrelim poljupcem sa večerašnjom gošćom Miljanom Kulić. Ovaj događaj je izazvao burne emocije kod Terzine sadašnje verenice Milice Veličković, koja je tada prolila reku suza.

Očigledno je da će večerašnja emisija istražiti kako su ovi događaji uticali na odnose među njima.

Reakcije fanova na ovu ekipu su više nego pozitivne, pa mnogi veruju da će emisija biti odlična, budući da Miljana Kulić ume da pravi haos sa svima sa kojima ima neku prošlost. 

Foto: Foto Dragan Kadic

Borislav Terzić Terza

 

Pored vrelog poljupca, Terza je bio i najbolji prijatelj s drugom večerašnjom gošćom Milenom Kačavendom. Iako je njihovo prijateljstvo bilo iskreno, nije izostao ni "mali poljubac iz šale". Ovakve neobične situacije sigurno će biti tema večerašnje emisije, a gledaoci će imati priliku da saznaju više o ovim intrigantnim odnosima.

Inače, rijaliti-zvezda Zvezdan Slavnić izazvao je pravu buru na društvenim mrežama kada je na svom Instagram profilu objavio stori u kom je isprobao različite efekte koji su mu dodali kosu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda

 

Ova neočekivana transformacija izazvala je lavinu komentara, a mnogi su odmah pomislili da je Slavnić odlučio da promeni izgled da bi bio spreman za novu sezonu rijalitija "Elita 8".

Foto: youtube.com/pink.rs

Zvezdan Slavnić

 


Zvezdan Slavnić je iznenadio pratioce na Instagramu kad je objavio stori u kom je eksperimentisao s različitim frizurama koje su mu dodate digitalnim efektima. Mnogi su odmah primetili da je ovo potpuno drugačiji izgled od onog na koji su navikli, te su se pojavile spekulacije da je ovo možda njegov način pripreme za novu sezonu rijalitija "Elita 8".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading