IVAN MARINKOVIĆ MORAO HITNO DA REAGUJE: Obratio se DVOJNICI Dušice Jakovljević, pa izneo KOMPLET ISTINU o njihovom odnosu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković morao hitno da reaguje javno.

IVAN MARINKOVIĆ MORAO HITNO DA REAGUJE: Obratio se DVOJNICI Dušice Jakovljević, pa izneo KOMPLET ISTINU o njihovom odnosu!

Foto: Printskrin TV Pink

Bivši rijaliti učesnik ,,,Elite 7" Ivan Marinković oglasio se nakon što je oktirveno da će njegove priajtelja Katarina Samardžić poznatija kao Keti Kuvarica ući u narednu sezonu od septembra. 

OPodsetimo, Keti je istakla da joj je Marinković poznanik, te da zna dosta informacija o njemu, a sada se oglasio i sam Ivan. Naime, Marinković je na Instagram profilu objavio fotografiju Katarine, te joj je pružio podršku za učešće u ,,Eliti 8". 

- Podrška za ulazak mojoj drugarici i drago mi je da će neko još pored Matore umeti da uključi šporet. Baš nam treba ,,priča" - napisao je Ivan Marinković na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković odgovorio Katarini Samardžić

- Ja sam najs**si kuvarica Srbije, imam svoj restoran, svoju emisiju o kuvanju. Mislim da su se neke vrednosti kojima žene treba da se vode izgubile. Keti ima ovu frizuru imam već 15 godina, ne nisu. Dušica je jako lepa žena. Imam 40 godina, imam sina od 17 godina. Moj sin zna sve, nisam živela ispod kamena, moj ljubavni život je miran, važno mi je samo da je on dobro. - rekla je Keti Kuvarica, pa dodala:

- Ivan Marinković i ja smo poznanici, nije čudno što mi je pisao. "Kako si, šta si, kad ćeš ući, daj da se vidimo", što je sasvim normalno. Ne plašim se Miljane. Ulazim da ostanem do kraja. Znam da otprilike snimamo profil u isto vreme, pravljenje priče je čista budalaština.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

25.08.2024 13:39

U svakom slučaju liči na Dušicu, ali je lepša jer je prirodnija, ne trese se, ne pati od kompleksa...žena od krvi i mesa