JELENA I JA SMO GODINAMA IMALI ODNOSE NA WC-ŠOLJI NA KOJOJ SAM MILJANI NAPRAVIO SINA: Marinković zakucao poslednji EKSER U SANDUK "ogromne ljubavi" sa Ilićevom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod poznatog rijaliti-para još je skandalozniji od javne preljube, zbog koje im se i raspao brak, ne može niže i vulgarnije od ovoga!

JELENA I JA SMO GODINAMA IMALI ODNOSE NA WC-ŠOLJI NA KOJOJ SAM MILJANI NAPRAVIO SINA: Marinković zakucao poslednji EKSER U SANDUK "ogromne ljubavi" sa Ilićevom!

Foto: ATA Images, Unsplash/ Giorgio Trovato, pink.rs

Nakon skandaloznog kraja ljubavi između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića, koji se desio kad je pred samo finale "Elite 7" isplivala njena afera s Urošem Rajačićem, usledio je ništa manje skandalozan razvod poznatog rijaliti-para.

Naime, pošto je Jelena navodno danima jurila Ivana da joj potpiše brakorazvodne papire, dok je on to, prema njenim navodima, izbegavao, ona se dosetila da mu ih dostavi preko portira u zgradi Pinka, u kojoj je pre neko veče morao da se pojavi zbog gostovanja u emisiji "Narod pita". On je odmah u emisiji potvrdio da je potpisao dokumente za sporazumni razvod braka i to na WC-šolji, a zatim pustio i vodu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković na najvulgarniji mogući način spustio Jelenu


Ilićeva, koja je preko malog ekrana pratila razvoj događaja, poslala je poruku voditeljki Ani Radulović i zamolila je da mu je pročita, očito s namerom da ga isprovocira, ali umesto da njega spusti, usledio je hladan tuš za nju uživo u emisiji.


- Poručila bih samo Ivanu da sve počinje i završava se na WC-šolji - pročitala je voditeljka Ivanu, te dodala da Ilićeva aludira na to što joj se on ranije poverio da je Miljani napravio dete upravo u toaletu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković tvrdi da je na istoj WC-šolji imao odnose i sa Miljanom i sa Jelenom

Međutim, umesto da mu zbog Jeleninih tvrdnji pukne film, Marinković je, naizgled sasvim staloženo, potvrdio njene reči, a onda i nju verbalno sahranio.


- Da, samo što je zaboravila da sam na istoj toj WC-šolji u tom drugom rijaltiju godinama imao seksualne odnose i s njom. To može i da se izgugla da su ljudi komentarisali da nikada nisu videli Ivana i Jelenu u krevetu, samo u toaletu - zakucao je Marinković poslednji ekser u sanduk nekada navodno ogromne ljubavi s Ilićevom.


Podsetimo, nakon ove emisije Jelena Ilić je obavestila javnost da joj je pozlilo i da je morala da se obrati lekaru, ali svima je promaklo koji deo ju je najviše zaboleo s obzirom na to da je Ivan Marinković cele večeri bio krajnje vulgaran i vređao sve redom. Čak je u jednom momentu ušao u konflikt i s voditeljkom Anom Radulović, koju je uživo u emisiji
optužio da vara muža, zbog čega je pokrenuta inicijativa da se takvima poput njega zabrane gostovanja na televiziji.



Đedović objavio prepiske
kako Ivan prosi za hleb!



Dok je zbog Marinkovićevih uvreda mnogima pozlilo, Marko Đedović, kog je takođe izvređao u emisiji, zainatio se da njemu ne bude dobro zbog činjenica koje je javno izneo o njemu. Naime, Ivanov bivši cimer iz "Elite 7" objavio je prepiske u kojima se vidi da od Jelene prosi novac za hleb.


- Devojko, da li ti shvataš da ja nemam parče hleba u stanu, dva dana
nisam jeo. Prebaci mi 2.000 da imam
- napisao je Ivan, ali je Jelena, uprkos tome, odbila da mu pomogne, optužujući ga da pokušava da je iskoristi:


- Nisam bolesna da ti uplatim pare, da me praviš magarcem, a da ideš po
gradu i ločeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading