ŠOK SAZNANJE, NEMA VIŠE BELE KUĆE! Velika šefica se hitno oglasila - ZAVIRITE U NOVI DEO IMANJA izgrađen specijalno za Elitu 8! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović otkrila nepoznate detalje o najgledanijem rijalitiju u regionu!

ŠOK SAZNANJE, NEMA VIŠE BELE KUĆE! Velika šefica se hitno oglasila - ZAVIRITE U NOVI DEO IMANJA izgrađen specijalno za Elitu 8! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen

Milica Mitrović, koja vodi TV Pink i stoji na čelu programa ove televizije, nedavno je na svom Instagram profilu obelodanila da se sprema nova sezona izuzetno popularnog rijaliti šoua "Elita 8". Ova sezona se očekuje da bude posebno uzbudljiva i da postavi nove standarde u domaćoj televizijskoj produkciji. Sa velikim očekivanjima, "Elita 8" obećava da će doneti spektakularan i inovativan sadržaj koji će sigurno privući veliku pažnju publike.

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock

Elita 8 ilustracija

Prema najavama, u nadolazećoj sezoni "Elite 8" gledaoci će imati priliku da prate takmičare koji će se truditi na sve moguće načine da pokažu svoje najbolje osobine i veštine kako bi osigurali svoje mesto u rijaliti-kući. Sezona je najavljena kao dinamična i uzbudljiva, što je već izazvalo veliko uzbuđenje među fanovima koji su počeli da nagađaju koji će poznati i zanimljivi učesnici učestvovati u ovom novom izdanju rijalitija.

Na društvenim mrežama već su se pojavili izveštaji i spekulacije o potencijalnim učesnicima, među kojima su se našla poznata imena kao što su Ana Spasojević, Uroš Stanić, Peca Lazić i Sita Ahmić, ali i mnogi drugi nepoznati učesnici za koje će se tek saznati. Ova lista potencijalnih učesnika dodatno je podgrijala nestrpljenje i uzbuđenje među fanovima, koji su u velikom iščekivanju da vide ko će sve biti deo ovog uzbudljivog projekta.

Velika šefica, kao ključna figura u organizaciji i vođenju ovog rijalitija, ulaže ogroman trud i resurse u pripremu za novu sezonu. Republika je prva primetila njen izuzetni angažman i posvećenost, što je Milica jasno pokazala na svom Instagram profilu.

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Stori Milice Mitrović

Danas je Milica Mitrović podelila i detalje o izgledu nove rijaliti-kuće, koja se priprema za nadolazeću sezonu. Na njenom Instagram profilu pojavila je fotografija maltera i građevinskog materijala, što ukazuje na to da se vrše značajni radovi na obnovi ili potpunom renoviranju prostora. Pošto je slika snimljena na poznatom rijaliti imanju u Šimanovcima, mnogi su zainteresovani kako će izgledati preuređeni prostor u novoj sezoni i gde je u kadru Bela kuća. Međutim, iako Bele kuće na snimku nema, Velika šefica je dala uvid u nove delove imanja, izgrađene specijalno za novu sezonu, a nema sumnje da će takmičari biti oduševljeni velelepnim imanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

22.08.2024 05:24

Bogu hvala da je tako...treba im ukinuti s...v...e...privilegije...neka se bore na sve načine, ali na pravi način...neka zlo ispliva...kao Bebica, glupa Teodora, kao glupi i iskompleksirani Anđelo...isto s...v...e...važi i za glupu Anitu...koga bi ona interesovala za Ellitu 7...NIKAD NE BI UŠLA DA NIJE BILO MATORE

Kiki

22.08.2024 06:25

Stari takmičari ne mogu doneti ništa novo.