"MIŠIĆ MU SE PRETVORIO U ŠLAUH, TREBAJU MU "BE" KORPE BRUSHALTERA!" Važio je za najzgodnijeg frajera u "Eliti", A ONDA POKAZAO SVOJE SALO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke su ludele za njim i ne praštaju mu ni kilogram preko!

"MIŠIĆ MU SE PRETVORIO U ŠLAUH, TREBAJU MU "BE" KORPE BRUSHALTERA!" Važio je za najzgodnijeg frajera u "Eliti", A ONDA POKAZAO SVOJE SALO!

Foto: Instagram.com

Bivši učesnik rijalitija "Elita" kao i rijalitija "Zadruga", Mensur Ajdarpašić, odlučio je da se odmori na Crnogorskom primorju, tačnije na Adi Bojani. Svima jer poznato da je Mensur iz Bara, te mu nije bilo teško da doputuje u komšijsko seoce koje tokom leta vrvi od dešavanja.

Foto: Instagram.com

Mensur i Januš

Pored toga, Mensur je imao još jedan jako dobar razlog da dođe na ušće reke Bojane, s obzirom da je njegov prijatelj i rijaliti poznanik Marko Janjušević Janjuš takođe došao da uživa u dražima popularnog letovališta.

Nakon završetka sezone, Mensur je očigledno rešio da malo napuni baterije i uživa na obali mora, a svoje trenutke opuštanja neretko deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Međutim, jedna fotografija koju je nedavno objavio izazvala je čitavu lavinu reacija na društvenim mrežama.

Mensur je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj pozira u kupaćem šorcu, bez majice, ističući svoje telo. Međutim, iako je Mensur oduvek mamio ženske uzdahe svojim mišićavim telom, ovoga puta to nije bio slučaj. Na fotografiji nema ni traga onom slavnom telu Apolona na koje je veliki deo auditorijuma već navikao. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, naročito među pripadnicama lepšeg pola, čiji su komentari nakon ove fotografije bili brojni.

- Kada prestane delovati hemija koju jede u teretani, odmah se mišić pretvorio u šlauh, trebaju mu "be" korpe brushaltera - bio je opis uz fotografiju koju je istakla jedna stranica na društvenoj mreži Fejsbuk, koja se bavi popularnim rijalitijem.

"Hajde ohladi", "Ljubomora je bolest. Idi leči se", "Hteo da pokaže biceps, a pokazao  salo", "Veće grudi od pola plaže", nizali su se komenati na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading