PUKLA BRUKA! Voditelj otkrio ISTINU o Aniti i Anđelu UŽIVO u emisiji, Matora RAZVEZLA jezik o njegovoj MAJCI - iznela ŠOK DETALJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora rešila da razveze jezik!

PUKLA BRUKA! Voditelj otkrio ISTINU o Aniti i Anđelu UŽIVO u emisiji, Matora RAZVEZLA jezik o njegovoj MAJCI - iznela ŠOK DETALJE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prošle noći u emisiji ,,Narod ptia" voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivše takmičare rijalitija ,,Elita 7" Jovanu Tomić Matoru, Stefani Grujić i Danijela Dujkovića poznatijeg kao Munjez

U jednom trenutku Darko je upitao Matoru da prokomentariše to što njena bivša supruga, Anita Stanojlović nije upoznala majku sadašnjeg dečka Anđela Rankovića. Matora nije želela da komentariše preterano tu temu, ali je istakla da je Anđelovu majku upoznala i da je odlična kuvarica, ali da ona možda trenutno nije u gradu, pa da zbog toga nije došlo do susreta. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Tomić Matora emisija ,,Narod pita" uživo

 

- Matora, šta kažeš na to što Anita nije upoznala Anđelovu majku? -pitao je Darko.

- Pa verujem da hoće, čim nije bila dobra za moju kuću, za njegovu će sigurno. Možda nije htela da kaže novinarima da su se videli. Veruj mi Darko da me ne zanima, njegova majka dobro kuva, ja je poznajem. Žena možda nije trenutno u gradu pa se zbog toga nisu upoznale, njihova stvar i njihova veza -rekla je Matora.

Podsetimo, po završetku rijalitija ,,Elita 7" Anita Stanojlović i Anđelo Ranković se nisu odvojili. Dosta se spekulisalo zbog čega Anđelo još uvek nije upoznao Stanojlovićevu sa porodicom. Fanovi na društvenim mrežama razvili su mnogobrojne teorije da do toga neće ni doći i da će njihova veza brzo pući, dok su neki mišljenja da zbog obaveza još uvek nisu obavili to formalno upoznavanje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading